Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Podkładka pod mysz

Razeer123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Poszukuję dobrej podkładki pod mysz (mój zestaw to Logitech MK250). Moje oczekiwania:

• Płynne działanie myszy podczas grania
  • Duży rozmiar podkładki (gram na małej czułości)
  • Znośna cena (myślę, że do 100 zł maksymalnie)

Proszę o pomoc i z góry dziękuję każdej pomocnej osobie ;)

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Na tak badziewny i zwykły zestaw najlepszy kawałek wykładziny. Mam taki sam i jako podkładkę kupiłem wzornik wykładziny 20x30 cm za 5 zł o grubości 6 mm . Trzyma idealnie na stole ­jest w miarę miękii i dobrze po nim chodzi myszka. Oczywiście uzywasz strony dolnej ( gładkiej ) wykładziny jeśli kupisz ze strukturą.

Nie kupuj żadnych zbajerowanych, zbyt miękkich czy dostosowanych do myszek laserowych podkładek bo do tej myszki na 100% ci się takowa nie przyda czasem wręcz utrudnia używanie z powodu wielkości tej myszy, ona  jest zbyt mała by równomiernie rozłozyć nacisk czyli zacznie się kiwać.

p.s. @Razeer123 , pozdrowienia od mojego wujka, RobeM-a

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Na tak badziewny i zwykły zestaw najlepszy kawałek wykładziny. Mam taki sam i jako podkładkę kupiłem wzornik wykładziny 20x30 cm za 5 zł o grubości 6 mm . Trzyma idealnie na stole ­jest w miarę miękii i dobrze po nim chodzi myszka. Oczywiście uzywasz strony dolnej ( gładkiej ) wykładziny jeśli kupisz ze strukturą.

Nie kupuj żadnych zbajerowanych, zbyt miękkich czy dostosowanych do myszek laserowych podkładek bo do tej myszki na 100% ci się takowa nie przyda czasem wręcz utrudnia używanie z powodu wielkości tej myszy, ona  jest zbyt mała by równomiernie rozłozyć nacisk czyli zacznie się kiwać.

p.s. @Razeer123 , pozdrowienia od mojego wujka, RobeM-a

Dziękuję i nawzajem.

od A4techa x7 za 20zł masz dużą podkładkę i całkiem spoko, materiałowa z gumą pod spodem do trzymania na biurku.

Dzięki za odpowiedź.

Co sądzicie o tej? http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/1086352-[TuT]-Podkładka-z-własnym-zdjęciem-za-1$!

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

od A4techa x7 za 20zł masz dużą podkładkę i całkiem spoko, materiałowa z gumą pod spodem do trzymania na biurku.

Mam tą podkładkę, przy brzegach warstwa po które "ślizga" się myszka trochę się odkleja, materiał jest szorstki, przyczepność taka sobie, ogólnie żałuję, że nie dopłaciłem 20/30 zł do lepszej podkładki.  :mellow: 

Opublikowano

Mam tą podkładkę, przy brzegach warstwa po które "ślizga" się myszka trochę się odkleja, materiał jest szorstki, przyczepność taka sobie, ogólnie żałuję, że nie dopłaciłem 20/30 zł do lepszej podkładki.  :mellow: 

Po latach będzie się strzępić, przyczepność zależy od rodzaju podłoża a materiał dla mnie jest idealny, jakby był zbyt śliski, to w FPS nie dałoby się grać, poza tym czego Ty oczekujesz od podkładki za 20zł?

Najważniejsze, że jest duża i ma gęsty przeplot, przynajmniej dla mnie.

436951440626370320491.png

Opublikowano

@Kirito. po latach mówisz? Podkładka ma 3 miesiące na brzegach już odłazi, owszem dużo nie można się spodziewać to jest tylko moja opinia, ale uważam, że lepiej dołożyć te 30 zł i kupić podkładkę z obszywanymi brzegami.

Opublikowano

@Kirito. po latach mówisz? Podkładka ma 3 miesiące na brzegach już odłazi, owszem dużo nie można się spodziewać to jest tylko moja opinia, ale uważam, że lepiej dołożyć te 30 zł i kupić podkładkę z obszywanymi brzegami.

Nie zawsze, bo często aż zwijam się ze śmiechu, jak patrzę na podkładki za 80zł, gdzie przeplot jest tak gęsty, że mogę spokojnie między 2 nici wykałaczkę włożyć i będzie miała luz.

Mi się moja trzyma 3 miesiące i jest dalej jak nowa, zależy od użytkownika.

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...