Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oddam CD-Keye do HoTs'a

Alve

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie jestem pewny czy mogę napisać taki temat, ale otrzymałem 4 klucze i za bardzo nic z tym nie mogę zrobić. Wszyscy moi znajomi już posiadają HoTS'a więc chętnie oddam 2 klucze dla aktywnego użytkownika.

Ew. mogę zrobić jakiś konkurs dla użytkowników MPCForum, ale wtedy potrzebował bym Waszej pomocy z pomysłem :)

Czekam na wasze wypowiedzi na ten temat.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Pasjonat
Opublikowano

Możesz zrobić jakieś losowanko, typujemy numery od 1 do ileś a ty na random.org losujesz i ktoś wygrywa ale do tego by była potrzebna większa ilość osób. Albo możesz oddać jednego mi, bo mam 3 osoby w teamie i jeszcze jeden kolega został bez klucza :/

.

Opublikowano

Jak chcesz to możesz za zgodą administracji zrobić konkurs na te dwa klucze np. jakieś losowanie, rób coś bardziej kreatywnego typu wierszyk, rysunek

Lub bardziej korzysta dla Ciebie propozycja to sprzedaj je na giełdzie MPC ;d

giphy.gif

Opublikowano

Oddaj Administracji na konkurs , albo zrob sam jakis konkurs albo niech ludzie sie wpisuja do tematu a Ty rozlosujesz sposrod nich czy cos.

Chetnie bym przygarnal 2 :c

Opublikowano

Klucze nie są takie drogie teraz, bo można wyłapać po 3 złote nawet. Wydaje mi się, że konkurs ewentualnie jakieś losowanie będą najlepsze. 

Opublikowano

Jak ktoś jest chętny na klucz to niech napisze na PW do Alve. Nie ma co konkursów robić o 2 klucze. Poza tym klucze można łatwo zdobyć wystarczy śledzić fanpage HOTS i sprawdzać maila. 

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...