Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się grać? Wybór klasy

AveJerem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,
Tak myślałem czy nie grać w Aion'a ale...
Czy opłaca się grać w tą grę?
Jak tak to PL czy może na ENG(Global?) serwerze?
Myślę nad klasami Łowca, Asasyn lub Strzelec ale nie wiem która jest najbardziej optymalna dla początkującego.
Jeżeli to pomoże przy wyborze profesji to lubię ostre wbity, łuki, miecze(Double) oraz pistoleciki czasami, oczywiście też zwinność i wypierdzielenie jak największego DPS'a w jak najkrótszym czasie czy też 1 dobry strzał w odpowiednim momencie i chłopa nie ma lub ma krytyczny stan a co za tym idzie postać papierowa.
Dzięki z góry za pomoc ;)

AveJerem_eune_134_2_logo.png

Opublikowano

Grać warto :D Jak na razie jedynie TERA online i Aion są najlepszymi grami na rynku. Pooglądaj sobie filmiki na yt z tymi klasami i zobaczysz na czym polega ich rola w pvp. Ranger jest dobry, jeżeli chodzi o pvp vs klasy magiczne, sinowie są bardzo dobrymi dps-ami, ale ogarnięcie weavingu i innych tricków wymaga sporo wprawy, dlatego jest ich bardzo mało. Gunner jak dla mnie jest postacią dla noobów. Nie wymaga skilla, wystarczy strzelać w biegu przez całe pvp i koniec, albo zmienić na canona i zdmuchnąć cel na 3 skille.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...