Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wydarzenie „Mystery Box Rate Up

koksu94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W mystery supply box 2?

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

One sa wboxach tych :) ktore sa w IS kupilem i wylosowaly mi sie 2 retaile :) a kupilem tylko 10 skrzynek 10k nx za 2 retaile to niezly wynik 

jezeli masz zamiar kupic nie otwieraj jednej tej samej kup po 3 z kazdej wieksza szansa 20% masz jezeli otwierasz te same 30 % jezeli rozne 

Opublikowano

ten event nie ma na mysli tylko tych 3 skrzynek co sa pokazane na Glownej stronie tylko w kazde jakie sa Boxy na Is kazda bierze udzial w evencie 

Opublikowano

jest napisane mystery supply box 2 

i są wymienione bronie np: mp7a1 blue, scorpy blue, cx4storm - a tych broni nie ma w sklepie na stronie to o co tu chodzi ?

a Ty jakie skrzynki kupiles ?

Opublikowano

ja te z m4a1 tiger , vectorem , i mystery f2000 , ale na stronce masz rozne Myster boxy one tez biora udzial w konkursie co do mp7a1 blue to nie wiem w jakiej akurat skrzyni sie znajduje 

ja na ten czas na koncie mam 14 retaili broni z czego 6 retaili mam wylosowane z BOXA :P 

Opublikowano

Sa :) o to jest ten Event czym wiecej skrzynek kupisz tym wieksze szanse tak chca zarobic na skrzynki wydasz minimum z 8k nx  tak juz maja zysk bo doladowales :P a moze ci wyleciec albo nie tak , dlatego sa rozpiski ile % szans pisza ze najlepiej nie otwierac tylko jednej i tej samej tylko rozne 

Opublikowano

a tam jest mp7a1 blue a nie ma czegos takiego w is

Masz napisane Mystery supply box2. Prawdopodobnie, a raczej na 90% chodzi o military. W nim są te itemki i one mają większa szansę na perma ..

Zwykłe przejęzyczenie nexona.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...