Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno Premki - Zazębi Się Czy Zamieni...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam...

Otóż mam takie pytanie czy jak kupię Premkę do Warrocka na 30 dni i po chwili kupię znowu na 30 dni taką samą to czy będę miał to 60 dni, czy to drugie wejdzie mi na miejsce pierwszego i będzie tylko 30 dni ?

Bo nie chce żeby było tak, że wydam 100 zł na premkę a będę miał tylko 30 dni... ; /

Prosze o pomoc i z góry dziękuję.

Opublikowano

Witam...

Otóż mam takie pytanie czy jak kupię Premkę do Warrocka na 30 dni i po chwili kupię znowu na 30 dni taką samą to czy będę miał to 60 dni, czy to drugie wejdzie mi na miejsce pierwszego i będzie tylko 30 dni ?

Bo nie chce żeby było tak, że wydam 100 zł na premkę a będę miał tylko 30 dni... ; /

Prosze o pomoc i z góry dziękuję.

Oczywiście jeśli kupisz 2 takie same premki po 30 dni to po ich aktywacji będziesz miał łącznie 60 dni ;)

My hacking projects:

Visual Basic Hack [ ok ]

D3D Public Hack [ ok ]

D3D V.I.P Hack [ I'am working about this ] ;)

B y p a s s [--------------//-------------]

0a4caeb6f073499e8fc9ad7524145a3f.0.gif

Pozdra dla ziomali z Kanzas City i dla MPC BOARD

Opublikowano

1. Jeśli masz mniej niż 7 dni do końca premki np. golda, możesz aktywować sobie kolejnego golda, nawet kodem ESN z Allegro. Przykładowo jeśli do końa zostało 3 dni, a kolejny gold aktywujesz na 30, będziesz miał 33.

2. Jeśli masz obojętną długość premki i chcesz aktywować kolejną (ale taką samą), czyli przykładowo masz silvera na 18 dni i aktywujesz kolejnego na 30, będziesz miał 48 dni. ALE ! I TU NAJWAŻNIEJSZE ! Możesz to zrobić TYLKO kartą prepaid czyli np. PaySafeCard.

3. Jeśli masz 1 rodzaj premki np. bronza na 11 dni i aktywujesz np. golda na 30, to bronze zniknie i będziesz miał 30 dni golda. "autor M@niek"

proszę masz tu wszystko wyjaśnione;p

M@niek mam nadzieję że nie pójdę do więzienia za prawa autorskie ;p

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

@RMCF1902 dzięki.

Bo mi chodizło o to, że chciałęm kupić przez PaySafeCard 2 premki gold na 30 dni. Więc rozumiem, że jak kupie jedną i bedzie to 29 dni 23 h np. to jak kupie druga bede miał +30 do tych 29... czyli 59 dni

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...