Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka do gry w cs

Aventrlo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko,

Poszukuje myszki do gry w csa, maxymalnie do 120 zł aktualnie posiadam Tracer Pert TRM 503 i myszka nie jest zła, jednakże planuję wymianę na model lepszy od tego. 

Opublikowano

W tej cenie polecam A4tech Bloody v7, nie warto kupować Terminatora TL8/9. Mam tl8 i v7, v7 jest o wiele lepsza, terminator szybko się psuje :/ 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Myszka to jedna z najważniejszych rzeczy podczas grania w CS'a. Sam powinieneś pójść do sklepu i sprawdzić, o ile jest oczywiście taka możliwość, jaka myszka najlepiej do Ciebie pasuje. Ułożenie palców, ciężkość myszki, swoboda poruszania, to wszystko wpływa na jakość twojej gry.

Wszystko zależy od twojej ręki. Jeżeli masz dużą, przyda się duża myszka. Jeżeli jesteś młodszy, mniejsza, i bardziej czuła.

389_tloxd.png

Opublikowano

/|\ dpi zawsze można zmienić, więc to co napisałeś to totalny absurd. Do cs tak jak wspomniałem, jeżeli chcecie grać na profesjonalnym poziomie nie opłaca się kupować nic innego opróćz da i fk. Wagę i wielkość można zobaczyć w specyfikacjach myszki, tak samo m ilość dpi, można wymierzyć sobie idealną wielkość myszki, i takowej poszukać. 

Opublikowano

Do cs tylko da albo fk. Ja od siebie polecam tę myszkę - http://www.ceneo.pl/31115651

Chopie naucz sie czytać....

tutaj masz myszke (dobrą) w przedziale 120-150 zł: http://www.ceneo.pl/28728061

Polecam ją dobrze mi służy :)

Jeżeli chcesz gumowe dinksy po bokach to polecam CM Storm Mizar (cała drużyna za czasów LDLC je posiadała) :))

/|\ dpi zawsze można zmienić, więc to co napisałeś to totalny absurd. Do cs tak jak wspomniałem, jeżeli chcecie grać na profesjonalnym poziomie nie opłaca się kupować nic innego opróćz da i fk. Wagę i wielkość można zobaczyć w specyfikacjach myszki, tak samo m ilość dpi, można wymierzyć sobie idealną wielkość myszki, i takowej poszukać. 

To dlaczego LDLC posiadało myszki CM Storm Mizar? 

Opublikowano

1. Ogarnij jaki masz chwyt myszki.
2. Bierz myszkę symetryczną

Myszka w CS'ie jest jedną z ważniejszych rzeczy z naszego sprzętu, więc poleciłbym Ci zainwestować więcej ;) Chociażby na SENSEI'a jeśli nie masz kasy na Zowie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...