Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuje działającego Bota lub skrypt do Profesji.

Stuart1995

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

również szukam bota do profesji lub działającego skryptu (ostatni genialny skrypt skasowali wraz z nowym modułem)

również interesuje mnie czy jest bot do modlenia się (inwokacji) ?

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Instalacja skryptu jak nie wiesz to wchodzisz w Opcje Tampermonkey wchodzisz w zakładke dodaj nowy skrypt, otwierasz skrypt w Notepad++ zaznaczasz wszystko i wklejasz. Przed wklejeniem wyczysc w tampermonkey // ==UserScript==

// @name         My Fancy New Userscript
// @version      0.1
// @description  enter something useful
// @author       You
// @1361622928-U485574.pngmatch        http://*/*
// @grant        none
// ==/UserScript==

jak sobie byś poradzić nie mógl to bedę mógł obrazkowo ci to dać :D

Opublikowano

wiesz dla ciebie jak juz wiesz jak to dziala to spoko :P dla poczatkujacego skrypciarza moze byc ciezko :P takze mozesz wszystko ladnie opisac i dodac tut na forum :)

Opublikowano

działa tylko teraz jak zrobić żeby mi nie sprzedawał podstawowych komponentów i np gdzie w skrypcie zmienić zeby np w alchemi wytwarzał mi surowce dostępne na 20lvl a nie naszyjniki na 3 lvl

Opublikowano

Sorka nie było mnie kilka dni w Polsce https://greasyfork.org/pl/scripts/9812-neverwinter-gateway-professions-robot spróbuj zainstalować tego masz tam polską wersje językową. Żeby nie sprzedawał wchodzisz w zakładke KUPIEC i tam odznaczasz wszystkie haczyki, a co do tego by surowce wytwarzał to tam będziesz miał rozpisane że sie połapiesz ;)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś jak z tego korzystać?
Pobrałem operę, pobrałem rozszerzenie do skryptów z linku, wgrałem skrypt, i w sumie nie widzę żadnego menu skryptu ani nic. 
Jak to uruchomić?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Pomoże ktoś jak z tego korzystać?

Pobrałem operę, pobrałem rozszerzenie do skryptów z linku, wgrałem skrypt, i w sumie nie widzę żadnego menu skryptu ani nic. 

Jak to uruchomić?

Hmmmm, na opere Tampermonkey jest w wersji beta, spróbuj wgrać na chrome. Później sprawdzę :) Sorka ale sobie "znowu" wakacje zrobiłem. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...