Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wudz jodóska - update, płatność

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

@Authentic1908 Shar niedzialal przez pół torej tygodnia a jak już ostatnio wyszedł to zoomhack nie dzialał osoby jeśli nie trollują a bana dostali to są zbanowani w innej kolejnosci bo jak ktos zobaczyl ze za sharpa poszly bany to poszedl na bola a potem sam dostal bana i nie wie czy to za bola czy za sharpa.

Sorreczka chodziło mi o kolege jeszcze wyżej a nie wiem jak to edytować @2up

Opublikowano

Płatne będzie prawodpodbnie w następnym patchu,teraz dopiero wprowadzili opcje płatności.

Dla ciekawskich joduska>wasz nick>click>client area i tutaj was będzie rzucać na joduske znowu,ale jak pokombinujecie to ujrzycie więcej xD

Opublikowano

Debile płatne nie bedzie wy jestescie jacys  jebnieci czy co lol jak moze  byc L# płatny jak ostanio polecailo tyle banow za to itp on nie jeste debile i nie wprowadzi płatnosci przyjamnije a  razie on wiele stracil na tych banach  conajmniej 5% graczy z Lshapem  to pomysl opłaca mu sie to a jak wprowadzi płatnosci zaplacimy i znowu pojda bany to straci  od 50-80% ludzi grajacyhc na lsharpie     przestancie pisac o tym czy bedzie płatny czy nie bo to wkurwai tylko  jak bedzie to bedzie jak nie to nie ale jak jednak miał by tam kiedys byc to ja juz bym na L#  nie gral bo to by bylo bez sensu moze tego nie  rozumiecie ale i tak nie dlugo poleca znowu bany i tak i jod nic z tmy nie zrobi proste  czy bedzie płatny czy nie wyjebana ma n a nas  jak ostanio byly bany i co z ym zrobil mialy byc jakies bonusy itp i nic nie ma i nie bedzie a ze ma leb na karku i chce wprowadzic płatnosc zeby oskubac cebule i potem olac przy banach

tak jest prawda ON MA NAS W D***E tylko tyle za zarabia na nas

Opublikowano

Debile płatne nie bedzie wy jestescie jacys  jebnieci czy co lol jak moze  byc L# płatny jak ostanio polecailo tyle banow za to itp on nie jeste debile i nie wprowadzi płatnosci przyjamnije a  razie on wiele stracil na tych banach  conajmniej 5% graczy z Lshapem  to pomysl opłaca mu sie to a jak wprowadzi płatnosci zaplacimy i znowu pojda bany to straci  od 50-80% ludzi grajacyhc na lsharpie     przestancie pisac o tym czy bedzie płatny czy nie bo to wkurwai tylko  jak bedzie to bedzie jak nie to nie ale jak jednak miał by tam kiedys byc to ja juz bym na L#  nie gral bo to by bylo bez sensu moze tego nie  rozumiecie ale i tak nie dlugo poleca znowu bany i tak i jod nic z tmy nie zrobi proste  czy bedzie płatny czy nie wyjebana ma n a nas  jak ostanio byly bany i co z ym zrobil mialy byc jakies bonusy itp i nic nie ma i nie bedzie a ze ma leb na karku i chce wprowadzic płatnosc zeby oskubac cebule i potem olac przy banach

tak jest prawda ON MA NAS W D***E tylko tyle za zarabia na nas

Dobra składnia,nie mam żadnych zastrzeżeń.

Paid.

Opublikowano

Płatne będzie prawodpodbnie w następnym patchu,teraz dopiero wprowadzili opcje płatności.

Dla ciekawskich joduska>wasz nick>click>client area i tutaj was będzie rzucać na joduske znowu,ale jak pokombinujecie to ujrzycie więcej xD

a jak to zrobić? pewnie że nie będzie płatny, przecież nikt normalny nie zapłaci za bana.

Opublikowano

Mylisz sie zapłaca bo to debile sa  tylko zeby na tym grać ja jestem ciekawy jakie wy oni on ona maja teraz skille bez lsahrpa bo ja np gram czasem z L# czesto bez bo tak naprawde lsharp nie robi nic czego by czlowiek nie zrobił

i jestem ostrozny zawsze po patch lola i  aktualizacji lsahrpa czekam 7 do 14 dni tak tyle wlasnie czekam i i porosu nie gram na  Lsharpie  a dlaczego bo moga leciec bay zawsze wchodze sobie na forum i patrze czy cos sie dzieje czy nie jak nie to zaczynam grac na Lsharpie radze wam tez tak robic

Opublikowano

Mylisz sie zapłaca bo to debile sa  tylko zeby na tym grać ja jestem ciekawy jakie wy oni on ona maja teraz skille bez lsahrpa bo ja np gram czasem z L# czesto bez bo tak naprawde lsharp nie robi nic czego by czlowiek nie zrobił

i jestem ostrozny zawsze po patch lola i  aktualizacji lsahrpa czekam 7 do 14 dni tak tyle wlasnie czekam i i porosu nie gram na  Lsharpie  a dlaczego bo moga leciec bay zawsze wchodze sobie na forum i patrze czy cos sie dzieje czy nie jak nie to zaczynam grac na Lsharpie radze wam tez tak robic

Jest cos takiego jak przecinek i kropka, polecam!

Na poczatku jodus sam mowil ze L# bd never paid.

­

Opublikowano

Jest cos takiego jak przecinek i kropka, polecam!

Na poczatku jodus sam mowil ze L# bd never paid.

­

Mówił, że będzie płatny nie never... Lecz na jakiś czas będzie darmowy.

Opublikowano

Mówił, że będzie płatny nie never... Lecz na jakiś czas będzie darmowy.

Korzystam z sharpa prawie od początku jego powstania i pamiętam dobrze jak Judaszek mówił, że program ten będzie bezpłatny.

Opublikowano

TOMMOROW BIG

skąd niby te pewne informację masz ? Twoim bratem jest joduska czy twoja siostra z nim chodzi....

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Korzystam z sharpa prawie od początku jego powstania i pamiętam dobrze jak Judaszek mówił, że program ten będzie bezpłatny.

na jakiś okres czasu jak L# się rozwinie i będzie miał popularność jebnie płatnego.

Opublikowano

na jakiś okres czasu jak L# się rozwinie i będzie miał popularność jebnie płatnego.

Na jakiś okres czasu jak dalej bany lecą nie wiem czy to wprowadzi.

Opublikowano

skąd niby te pewne informację masz ? Twoim bratem jest joduska czy twoja siostra z nim chodzi....

Nie pisałem mordo do Cb :D widziałem to już.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...