Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin - Meteor

Nukey

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zaczyna się reklama serwera przez tematy, a także zbijanie % dennymi modelami które były wieki temu na tym forum

Brakuje jeszcze napisu: "Od Castios" jak to było w przypadku wielu serwerów.

Opublikowano

Zaczyna się reklama serwera przez tematy, a także zbijanie % dennymi modelami które były wieki temu na tym forum

Gdzie Ci reklamuje server? o.O

Opublikowano

I co z tego? Z tego co się orientuje nie ma na to zakazu i każdy może wstawić do tematu co chce, a na Twoich poprzednich kontach sam wstawiałeś jakieś idiotyczne rzeczy także nie pogrążaj siebie, pls.

@Quentis. Tak, tak, still better than u.

­

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

I co z tego? Z tego co się orientuje nie ma na to zakazu i każdy może wstawić do tematu co chce, a na Twoich poprzednich kontach sam wstawiałeś jakieś idiotyczne rzeczy także nie pogrążaj siebie, pls.

­

Wracanie do starych kont, bomba :) Znajdź na tym koncie coś takiego, nie wiem chcecie się zareklamować? Ten serwer to skończone dno jak i ten model, gorszej rzeczy nie widziałem, kasa, kasa, kasa i jeszcze raz kasa. Chłopie reklamujesz się w tematach, wszędzie gdzie się da to piszesz, myślisz, że taka reklama przyniesie Ci tłum graczy? Raczej uciekną z powodu takiego, że administracja nie wie jak się w normalny sposób zareklamować, pozdrawiam

Opublikowano

Model mi się nie podoba :x 

faktycznie, też zauważyłem te reklamy xD

nieregulaminowa sygnatura - zawarty odnośnik do fanpage'a

• 2 tygodnie później...
  • 5 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...