Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Hecarim

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sumie nie interesuje mnie cały build na hecarima w jungli tylko jeden itemek. W sumie to dwa :v Lepiej w jungli tri force czy gauntleta ?:v Wiem, że reszta to pod tanka. A i w sumie jak już pytam. Buty kupować tabi albo merce czy może te do speeda ?:D

Opublikowano

Powiem Ci tak, w starej jungli gauntlet był lepszy, ale w nowej trinity, ogólnie heca to tylko na topa teraz moim zdaniem.Butki raczej merce, no chyba, że grasz na full ad team to tabi :)

Opublikowano

hmm ok . Ale dlaczego na jungle już nie ? :) Grałem już nim troche gierek i z jungli dobrze wychodzi. Szybki clear, dobra przeżywalność, mocne ganki jak się umie! :D(zazwyczaj atakuje na plecki i odpycham przeciwnika do sojusznika :) ) i można się zapuścić w jungle przeciwnika. Ale tak jak działa to na goldach i silverach wyżej może już nie działać :/

Opublikowano

Moim zdaniem po prostu na topa jest lepszy :p. Dla mnie za bardzo papierowy w jungli na początku może dlatego wole nim grać na topie.Grasz z tp i ignitem i carrujesz :p

Opublikowano

Rush trinity raczej, jak grasz na riven musisz agresywnie grać na pierwszych lvlach, tzn ona podchodzi do farmy a Ty Q i tak ciągle, oczywiście zaczynasz z flaską.Jako drugim item frozen hearth/omen potem spirit visage dalej sytuacyjnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...