Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod na cronosmt2

peter1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

jak odpalić serwer cronosmt2 (zagraniczny jest) żeby używać moda ?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

@Rockets nie wiem czemu spamujecie tak w tych tematach zrozumcie to ,że na cradosie nie działa kamer mod ,mobber hacki itp jedynie co można tam odpalić to wh i fishbota więc wasze nabijanie postów jest zbędne. Mam nadzieje ,że skończy się spamowanie o moda itp.

f82adac946184c36574a8521c877970c.gif

Opublikowano

@Rockets nie wiem czemu spamujecie tak w tych tematach zrozumcie to ,że na cradosie nie działa kamer mod ,mobber hacki itp jedynie co można tam odpalić to wh i fishbota więc wasze nabijanie postów jest zbędne. Mam nadzieje ,że skończy się spamowanie o moda itp.

@dominikczek A przeczytałeś w ogóle treść tematu?

Opublikowano

Chodzi mi o cronos, wiec kolega mi pomaga, a ty tylko zaśmiecasz mi temat.

Móglbyś mi jeszcze powiedzieć, którego moda pobrać (2011, 2012 czy 2013)?

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Robie wg tych instrukcji co sa na tej stronce z modem, ale nie moge zdobyc tego ip i portu.

Opublikowano

Napisz tu:

http://www.mpcforum.pl/topic/1257551-szukasz-serverinfopy-do-jakiego%C5%9B-servera-pisz-tu/

Może ktoś Ci je zdobędzie albo podeśle gotowe serverinfo ;)

Okey, poczekam może ktoś tam pomoże.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...