Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ult Riven

Kubanosek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy ult riven używa się 2 na początku od razu po odpaleniu go (puszcza się go jak drugi raz się użyje), czy użyć go raz i poczekać aż będziesz obity i wtedy odpalić. Czy jest jakaś różnica DMG jest zostanie obity i użyjesz ulta gdy masz mało hp ? Bo niektórzy mówią że trzeba odrazy 2 razy włączać ulta. Jeśli nie rozumiecie mojego pytania to bardziej szczegółowo go opisze ;d

Opublikowano

Ulta 2x raz użyj żeby dobić uciekajacego przeciwnika

<p class='bbc_center'><span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: lucida sans unicode'><strong class='bbc'>Hejtować będę</strong></span></span></p>

Opublikowano

Odpalasz ulta troche się bijesz i zabijasz z drugiego

Opublikowano

włanczasz ulta i się bijesz masz wtedy dodatkowe dmg użycie 2 raz zadaje dmg w zależności od brakującego hp przeciwnika czyli im ma mniej hp tym więcej zabierze mu dmg coś jak ult garena łatwiej nie mogę tego wytłumaczyć :P

Opublikowano

Nauczcie mnie grać Riven pls.

@top

Strzelasz ultem jak typ ma mało hp, odpalasz ulti, wpierdalasz combo, strzelasz ultem. Tyle Ci wystarczy na podstawe.

Pomocnik
Opublikowano

Ulti dmg bije procentowo. Tzn. im przeciwnik ma mniej hp, tym ult więcej walenie :) Więc analogicznie używa się go na końcu naszego combo.

Opublikowano

Nie koniecznie na końcu ult , bo ogarnięty przeciwnik często outplay'uje outflashem ulta a później jak ma lepszą pozycje możecie zabić ,

ogólnie wg. mnie ulta lepiej nie używać jeżeli możesz wykonczyć przeciwnika AA jeżeli masz 100% pewność że nie outflashuje , dashnie to wtedy używasz ulti czyli np E-W- windslash - 3rd Q i takiego comba ci nie uniknie nikt nawet z flashem.

Opublikowano

włanczasz ulta i się bijesz masz wtedy dodatkowe dmg użycie 2 raz zadaje dmg w zależności od brakującego hp przeciwnika czyli im ma mniej hp tym więcej zabierze mu dmg coś jak ult garena łatwiej nie mogę tego wytłumaczyć :P

"WŁANCZASZ" Lepiej włącz słownik.

@Temat

Jak jesteś przekonany że dasz radę się wbić (1vs1) i zgasić enemy to odpalasz ® q->[AA]q[AA]->q->w (STUN)[AA] ->R (Ewentualnie jak enemy flashnie lub będzie Ci uciekał to przed R użyj (E/Flash) I Dobij Ultem.

W Team Fight używasz Ulta, wbijasz z Q (Ewentualnie do tego W+E), rzucasz Ulta.

Opublikowano

Ulta 2x raz użyj żeby dobić uciekajacego przeciwnika

Mylisz się. jest różnice, bowiem im mniej przeciwnik ma hp tym więcej wypuszczony ult dmg zada. 

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...