Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] 4800

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Joł zastanawiam się jaką postać kupić preferuje jungle ale gram na każdej lini jestem w gold II. 
Postacie którychnie mam za 4800 to : Caytlin, cassio, galio, graves, kennen, kog, malzahar, maokai,rumble, sejuani,shyvana,swain, trundle, victor, vladimir, wukong xerath, yorick, ziggs. 

Myślę nad Maokai, sejuani, shyvana trundle, wukong.  Co myślicie o sejuani ma największe win ratio ale nigdy ją nie grałem (chodzi mi o postacie na solo Q) Nie wiem poradźcie mi coś :P 

Opublikowano

sejuani dostała nerfy w tym patchu więc nie polecam , + jeśli team nie ogarnia sam nic nie zrobisz

ja polecałbym wukonga , ma duży dmg + możesz zrobić coś sam

Opublikowano

Polecam Panteona

+harras z Q

+ogłuszenie + doskok

+ mocne ealry

+duży zasięg ulti

+łatwe ganki ( jeżeli chcesz go na jungle )

-słabnie w late

759081466790725720585.png

Opublikowano

dostała nerfa ? z tego co wiem to dużo ją nie ruszyli. Fajna odpowiedź " możesz coś zrobić sam " O k***a na pewno ją kupie, bo mogę coś nią sam zrobić o.O co to w ogóle znaczy ? Możesz dać plusy/minusy postaci uzasadnić czemu ta postać jest lepsza od drugiej ;)
@papi669 
ziomuś mam Panteona czytanie ze zrozumieniem nie boli :)

Opublikowano

Pantheon, jeszcze 2 miesiące temu banowany a teraz za to nim spokojnie można pograć :D

early bardzo mocne, late też słabe nie jest - dobrze zrobić go pod offtanka.

Wukong dobry na topa, ew jungle. Dobry dmg ale bez ogarnięcia klona raczej średnio użyteczna postać. Maokai tylko jak dla mnie do jungli więc jak preferujesz taki sposób gry to polecam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...