Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

NovumMT2 - Poszukuję Członków do Teamu !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!!!

Poszukuję osób chętnych, którzy zechcieli by dołączyć do Teamu serwera NovumMT2.

Na razie serwer jest na prywatnej sieci Hamachi, dopóki będą trwały testy

Poszukuję osób, które zechciały by zostać członkami Zespołu NovumMT2, oraz którzy zechcieli by napisać podanie i dołączyć do grona GM serwera NovumMT2.

Na wstępie zaznaczam, iż osoba, która nie wie, który level ma na przykład Czerwony Dzik (to tylko taki przykład) nie ma szans na to, by wstąpić do Teamu NovumMT2.

Pragnę dodać, iż nie mam zbyt wielkich wymagań. Oczekuję tylko rzetelnych osób, które pomogły by (z własnej dobrowolnej, nie przymuszonej woli) w prowadzeniu serwera, nagroda to wybrana Postać wraz z dowolnym nickiem GM do wyboru,

*Czego NovumMT2 oczekuje od kandydatów?

1. Rzetelnych, uczciwych i Otwartych na nowe działania osób.

2. Osób, które pomogą rozwijać serwer.

3. Osób, które mają doświadczenie w grze Metin2

4. Oczekujemy podań, które rozpatrzymy w przeciągu 24 godzin (szanse są naprawde duże, ponieważ nie mamy dużych wyagań)

5. Osób prawdomównych

Co oferujemy?

*Satysfakcję z wykonywanej pracy

*Postać GameMaster

*Wsparcie w Teamie

*Godne reprezentowanie osób należących do Teamu NovumMT2

KAŻDY CHĘTNY, KTÓRY ZECHCE DOŁĄCZYĆ DO TEAMU NovumMT2 proszę o to, by deklarować się w komentarzach pod niniejszym postem !!! - Inaczej podania nie będą uznawane.

Deklaracja powinna zawierać: Nazwę użytkownika Forum, z którym można się kontaktować, GG(kto zechce), można pisać swoje nicki na Skype, meile itp.

Temat będzie obserwowany na bieżąco, więc żaden z chętnych nie zostanie pominięty!!! Będziemy się kontaktować na wszelkie możliwe sposoby, na które sami wyrazicie zgodę.

Serwer NovumMT2 póki co przechodzi Beta-Testy na sieci Hamachi, w nieodległej przyszłości, jeśli dzięki Waszej pomocy uda się rozwinąć i uzyskać zgrany zespół przeniosę serwer na sieć Dedykowaną.

Odpowiedź na podane przez Was w komentarzach Deklaracjach na chęć dołączenia do Teamu NovumMT2 zostaną rozpatrywane na bieżąco, oraz od razu w miarę możliwości będe udzielał odpowiedzi.

ZAPRASZAMY DO SKŁADANIA PODAŃ !!!

Pozdrawiamy, NovumMT2 dla użytkowników MPCFORUM.PL

Z poważaniem, [sGM]Rosomor

*Główny Administrator oraz założyciel serwera NovumMT2.

battles,proportional,340,200,257008026ff

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

by na stacji złych zdarzeń złapać pociąg ostatni i odjechać do marzeń ... " 

Opublikowano

Fajną ofertę przedstawiłeś, a nie zauwazyłam jaki to typ serwer-a ma być oraz jaki max lvl?

Opublikowano

Fajną ofertę przedstawiłeś, a nie zauwazyłam jaki to typ serwer-a ma być oraz jaki max lvl?

Typ serwera - Easy z elementami Medium.

Maksymalny poziom Postaci na chwilę obecna wynosi 250lv.

Planuję rozwinąć serwer oraz szukam odpowiedniej osoby, która mi w tym pomoże.

Jeśli wspólnymi siłami uda nam się rozwinąć serwer oraz dopasować go, by grało się przyjemnie - Wówczas w nie dalekiej przyszłości przeniosę go na serwer Dedykowany.

Każdy ochotnik jest mile widziany ;) - Nie ponosicie ŻADNYCH kosztów (NIE SZUKAM SPONSORA) - Kosztami związanymi z utrzymaniem dedyka w przyszłości zajmę się JA.

Pozdrawiam, [sGM]Rosomor

" Nigdy nie jest za późno, żeby zacząć od nowa, żeby pójść inną drogą i raz jeszcze spróbować. Nigdy nie jest za późno,

Opublikowano

Czy mogę prosić o przeniesienie ?

Przeniosłem.

Proszę o zamknięcie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...