Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kawały Nr 2 Gorsze I Mniej Bo 1 Zepsuli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Mama pyta Jasia:

- Dokąd idziesz z mapą i kompasem?

- Posprzątać swój pokój.

2. Blondynka pokazuje brunetce swoje nowe mieszkanie.- Urządziłam je według własnej głowy - mówi z dumą.

- Aha, to dlatego jest takie puste

3. Do samochodu wsiada dwóch podpitych osobników. Samochód ostro rusza z miejsca. Kawalerska jazda trwa juz dobry kwadrans. Wóz zarzuca.- Te, jak jedziesz? - mówi jeden z pijanych.

- Ja? Przez cały czas byłem przekonany, że to Ty prowadzisz...

________________________________________________________________________________________________________________________

4. Nauczyciel pyta Jasia:- Co to jest nieskończoność?

- Rok szkolny - odpowiada Jasiu

5. Do apteki wpada blady, drżący chłopiec:- Czy ma pani jakieś środki przeciwbólowe?

- A co cię boli chłopcze?

- Jeszcze nic, ale ojciec właśnie ogląda moje świadectwo

6. Jaś i Małgosia trafili do domku Baby Jagi:- Jedno z was zjem na obiad. Daję wam możliwość wyboru, kto będzie posiłkiem - powiedziała czarownica.

Dzieci się przestraszyły, po czym Małgosia powiedziała:

- Jasiu, Ty jesteś pragnienie, a ja Sprite.

______________________________________________________________________________________

7. Przychodzą dwie blondynki do sklepu. Jedna mówi:- Poproszę zeszyt w kółka.

Sprzedawca na to:

- Niestety, ale nie ma takich zeszytów. Są tylko w kratkę, w linię lub czyste.

Blondynka odchodzi, na to druga mówi:

- Ale ona głupia, chciała zeszyt w kółka.

- No cóż - mówi sprzedawca. Różni są ludzie. No ale co dla pani?

- Poproszę globus Krakowa.

8. Przychodzi mama z zebrania i krzyczy:

- Jasiu, Twoja wychowawczyni powiedziała mi ,że ani razu od wakacji nie byłeś w szkole. - To już się wakacje skończyły?

_____________________________________________________________________________________________________

9.Przed ślubem:Ona - Ciał Janek.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - No nareszcie, już tak długo czekam.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Może chcesz żebym poszła?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Nie! Co Ci przyszło do głowy? Sama myśl o tym jest dla mnie straszna!<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Kochasz mnie?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Oczywiście, o każdej porze dnia i nocy.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Czy mnie kiedyś zdradziłeś?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Nie! Nigdy! Dlaczego pytasz?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Chcesz mnie pocałować?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Tak, za każdym razem i przy każdej okazji.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Czy byś mnie kiedykolwiek uderzył?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Zwariowałaś? Przecież wiesz jaki jestem.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Czy mogę Ci zaufać?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">On - Tak.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Ona - Kochanie.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Siedem lat po ślubie:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">

Czytajcie od dołu...

10. Student przychodzi na egzamin z logiki i na bezczelnego pyta profesora - Pan sie łapie w tej logice panie Profesorze? - Oczywiście, co za pytanie. - To ja mam taka propozycje panie Profesorze, zadam panu pytanie i jeśli pan nie odpowie stawia mi pan 5, a jeśli pan odpowie wywala mnie pan na zbity pysk. - OK... niech pan pyta - Co obecnie jest legalne, ale nie logiczne, logiczne ale nielegalne, a co nie jest logiczne ani legalne? Profesor nie znal odpowiedzi postawił studentowi 5 i wola swojego najlepszego studenta i pyta go o odpowiedz Ten mu natychmiast odpowiada: - Ma pan 65 lat i jest pan żonaty z 25 letnia kobieta, co jest legalne, ale nie logiczne. Pana zona ma 20 letniego kochanka ,co jest logiczne ale nie legalne. Pan stawia kochankowi swojej zony 5 chociaż powinien go pan wywalić na zbity pysk i to nie jest ani logiczne ani legalne...

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

11. Na stacji benzynowej blondynce zatrzasnęły się kluczyki. Obok niej przejeżdża dwóch facetów. Jeden zaczyna się śmiać w głos. Drugi się pyta:- Z czego się tak śmiejesz?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">A on na to:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo tamta blondynka próbuje wyciągnąć kluczyki drucikiem.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Co w tym takiego śmiesznego?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Bo w środku siedzi druga blondynka i mówi:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- trochę w lewo, trochę w prawo.

________________________________________________________________________________________________________________________________

12. Wchodzi blondynka do sklepu i pyta się:<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Co to jest, takie duże i czerwone?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Jabłka, proszę pani - odpowiada uprzejmie sprzedawca.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">To poproszę kilogram i każde oddzielnie zapakować.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Sprzedawca pakuje jabłka.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">A co to jest, takie kudłate i brązowe? - pyta blondynka.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">To jest kiwi.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Aha, to poproszę kilo i każde oddzielnie zapakować.<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Sprzedawca jest trochę sfrustrowany, ale pakuje...<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Proszę pana, a co to takie małe i czarne?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">Mak, ale nie na sprzedaż! <br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">

13. Pani w szkole pyta dzieci co należy robić przed spaniem. Dzieci milczą, bo jakoś żadnemu nie przychodzi do głowy, że pani chodzi o mycie zębów.- No Jasiu, powiedz co twoi rodzice robią przed spaniem?- próbuje naprowadzić go na właściwą odpowiedź<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Na miłość boską -mówi Jaś- pani to wie, ja to wiem, ale czy naprawdę musimy deprawować te niewinne dzieci..

____________________________________________________________________________________________________________________________

14. W pociągu podróżny zwraca się do współpasażerki z przedziału:- Czy może pani powiedzieć swojemu synkowi, żeby przestał mnie przedrzeźniać?<br style="font-family: Arial; font-size: 11px; color: rgb(0, 0, 0); ">- Jasiu, przestań zachowywać się jak kretyn!

Opublikowano

boshe nie dość że nudne dowcipy daje to jeszcze double posty pisze ...

a do tego kopiować nie umie...

i używa jebanego szarego koloru, że nic nie widać ...

@edit qrwa Brolek powiedziałem prawdę, a ty już minusa ...