Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile trzeba czekać na aktualizację bola?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ehhh a ten Bol od finna to będzie szybciej działał?

Tak, bol od Fina będzie działał wtedy kiedy bol vip :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Ehhh a ten Bol od finna to będzie szybciej działał?

Nie korzystałem z tego, ale zgaduję, że crack jest dostępny kilka godzin po ostatniej aktualizacji BoLa do danego patcha.

Opublikowano

Nie korzystałem z tego, ale zgaduję, że crack jest dostępny kilka godzin po ostatniej aktualizacji BoLa do danego patcha.

A mogę prosić link do tego cracka? On jest w 100% bezpieczny (chodzi mi o wirusy), a jeżeli nie to co mam zrobić aby taki był?

Opublikowano

O właśniie dlatego wszedłem na forum aby to napisać, że poszukuję także cracka bol'a żeby mieć skrypty vip i te płatne też scrackowane i bola vip też scrackowanego.

Opublikowano

A mogę prosić link do tego cracka? On jest w 100% bezpieczny (chodzi mi o wirusy), a jeżeli nie to co mam zrobić aby taki był?

Na MPC zakazane jest piractwo.

Opublikowano

Na MPC zakazane jest piractwo.

Ty żartujesz? Na tym forum jest ze 100 tematów w których głównym tematem jest crack do bola...

Opublikowano

Ty żartujesz? Na tym forum jest ze 100 tematów w których głównym tematem jest crack do bola...

Jeśli widzisz taki temat, możesz go zgłosić. Ale powoli zbaczamy z tematu.

Opublikowano

Jak widać dziaĺ bot of legends nie jest zbytnio doglądany :f

Co do piractwa - enforcevip był do pobrania, bol od finna też. Wysłałem Mistejkowi linka do tego drugiego z prośbą, żeby nie udostępniał. Za niecałą godzinę pojawił się tutorial o cracked bolu.

@AntyWarn

Max 3/4 dni.

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...