Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co myślicie o obecnej mecie?

R6 Heartbeat

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej, chciałbym poznać Wasze zdanie na temat obecnej mety, ja osobiście rzygam już tymi jebanymi tankami, które biją DMG jak assasin, a szczególnie Sejuani.

Opublikowano

Nie lubię mety na tanki, preferuje championy full AD/AP + supporty. Mimo, iż gram większość gier na topie, to grywam głównie championami full AD, większość gier wygrywam, więc nie mówić mi tu, że tank zawsze jest potrzebny. :D

Opublikowano

Myślę to samo. Taka Seju to ani to ubić, ani to zignorować, ani to przejść. Stoi jak drzewo nie do ruszenia, a dmg klepie wystarczający. :s 

Słaba meta.

Opublikowano

Nie lubię mety na tanki, preferuje championy full AD/AP + supporty. Mimo, iż gram większość gier na topie, to grywam głównie championami full AD, większość gier wygrywam, więc nie mówić mi tu, że tank zawsze jest potrzebny. :D

Wiesz ja też tak uważam, ale ostatnio miałem przykład, że na topie był Malphite, w jungli Nautilius, a na suppie Leona, wszyscy mieli po 350deffa, bo nasz midlaner obsysał pałę, a ja z buildem Youmu, BC, LW, Buty CDR, Brutalizer, Hydra nie byłem w stanie im zjebać pół HP grając Riven na combo przez co przegrałem grę. Tanki potrafią pocarrować mimo wszystko.

Opublikowano

Myślę to samo. Taka Seju to ani to ubić, ani to zignorować, ani to przejść. Stoi jak drzewo nie do ruszenia, a dmg klepie wystarczający. :s 

Słaba meta.

Next patch nerf.

@top

Po prostu ten nowy item przesadzony, junglerzy maja fajnie-sam teraz sie wybijam amumu, pare gierek juz jestem 200th mumia in swiat.

Ja bym wolal mete z sezonu 3. League of Mundo/Shyv/Renek, na topa. I normalni junglerzy.

Nie raz cieszylem morde jak zaczynalem swoja przygode jak widzialem xin/jax top/jungle. To bylo mocne, a teraz to jest taka seju i.. #elko

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Lubię grać Seju, niezły killer z niej ostatnio. Chociaż wolę jak w mecie są postacie bardziej pod full AP. Nafeedowany tank często może wygrać grę samemu. 

Opublikowano

Wiesz ja też tak uważam, ale ostatnio miałem przykład, że na topie był Malphite, w jungli Nautilius, a na suppie Leona, wszyscy mieli po 350deffa, bo nasz midlaner obsysał pałę, a ja z buildem Youmu, BC, LW, Buty CDR, Brutalizer, Hydra nie byłem w stanie im zjebać pół HP grając Riven na combo przez co przegrałem grę. Tanki potrafią pocarrować mimo wszystko.

Po prostu nie każdą grę da się wygrać. ;)

Opublikowano

Ludzie grają tankami bo tak. Znudziło im się granie bruiserami/zabójcami. Miałem dużo zabawy grając w jungli Shaco - łatwo rozkręcić early i czynić życie tanków mizerią we wczesnym etapie gry. Mi się podoba - widzę sporo championów - na pewno więcej niż dawniej (hehe Jarvan/Lee/Vi z przerwami na Jarvana). Teraz Maokai, Sejuani, Sion, Volimiś, Malphite, Zack, Pantheon, Vi, Xin. A sam jadę na Shaco i jest yay! Meta na plus. Cieszę się bardzo.

<nie mogłeś zabić nikogo na combo Riven ? - jeżeli tak, to oby meta na tanków była zawsze i wszędzie bo nienawidzę Riven>

wikmk9.jpg

Opublikowano

Nie znoszę tej mety tanków. Wolę, jak jest cały team squishy, meta assassinów, a nie takich champów, co z 5k hp i 200 armora i magic resista biją więcej niż taki assassin. Co gorsza, nie da się ich ubić :c

Opublikowano

cg8q3e.jpg

crabgot

urgot top, mid mundo, jungle to rammus/taric, adc ashe, support nunu i jedziemy

meta = gowno

przyjdzie Ci anka jebnie misia q + w albo samo q i umierasz, przyjdzie Ci sejuani nie zabijesz jej, a Ona Cie zajebie, wskoczy w Ciebie taka Riven z flashem = umierasz, graves q + ult czasem wystarczy by zabic + aa albo w, rengar w late wskoczy na Ciebie i nawet nie zobaczysz kiedy umrzesz, przyklad = https://www.youtube.com/watch?v=ZRSyPogF9AU

tak mozna wymieniac i wymieniac, trynda zrobi 0/15 na lane, wyfarmi sie bedzie siedziec na tym topie i push pod sam nexus bo fajna pasywka, podejdz jebne Ci kryta odpale ulta, albo nasus 1k stackow, podejdz adc zgniote Ci glowke, irelia z E stun 3 godzinny... itd, itp.

kazdy champion moze wkurzyc i to mocno, mozesz grac skillowym championem i sie meczyc, albo picknac pantheona i rzucac dzida, blocked, ja Cb stun, umierasz, kaput, h*j

gwno gwno gwno gwno gwno gwno gwno gwno 

Opublikowano

Co wy gadacie z tymi tankami annie niszczy spokojnie takich tanków oczywiście nie solo ale zadaje bardzo dużo dmg 

cg8q3e.jpg

crabgot

urgot top, mid mundo, jungle to rammus/taric, adc ashe, support nunu i jedziemy

meta = gowno

przyjdzie Ci anka jebnie misia q + w albo samo q i umierasz, przyjdzie Ci sejuani nie zabijesz jej, a Ona Cie zajebie, wskoczy w Ciebie taka Riven z flashem = umierasz, graves q + ult czasem wystarczy by zabic + aa albo w, rengar w late wskoczy na Ciebie i nawet nie zobaczysz kiedy umrzesz, przyklad = https://www.youtube.com/watch?v=ZRSyPogF9AU

tak mozna wymieniac i wymieniac, trynda zrobi 0/15 na lane, wyfarmi sie bedzie siedziec na tym topie i push pod sam nexus bo fajna pasywka, podejdz jebne Ci kryta odpale ulta, albo nasus 1k stackow, podejdz adc zgniote Ci glowke, irelia z E stun 3 godzinny... itd, itp.

kazdy champion moze wkurzyc i to mocno, mozesz grac skillowym championem i sie meczyc, albo picknac pantheona i rzucac dzida, blocked, ja Cb stun, umierasz, kaput, h*j

gwno gwno gwno gwno gwno gwno gwno gwno 

Nie ma to jak się chwalić normalem gdzie poziom to 0 i grając przeciw takim idiotą 

junior.jpg

Opublikowano

Co wy gadacie z tymi tankami annie niszczy spokojnie takich tanków oczywiście nie solo ale zadaje bardzo dużo dmg 

Nie ma to jak się chwalić normalem gdzie poziom to 0 i grając przeciw takim idiotą 

kto sie chwali? chcesz umrzec? masz jakas przestrzelona lalunie na avatarze z internetu albo swoja siostre i sie odzywasz, pewnie wygladasz jak ten crabgot, ryj

pewnie grasz ta annie i sie wypowiadasz, niszczysz ludzi, potrzebujesz skilla

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...