Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF 3 Problem z PB - myszka a4 tech bloody v8m

kamcio25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, mam problem z wchodzeniem na serwery z PB, a mianowicie tak mi się tylko pewnie wydaje lecz po zmianie myszki właśnie na bloody v8m wywala mi zawsze PunkBuster i nie moge grać na takich serwerach.. 

Wiem że było już wiele tematów odnośnie tego ale przeważnie są to stare tematy.. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy jest możliwość zrobienia tego ? 

Opublikowano

Siemka, mam problem z wchodzeniem na serwery z PB, a mianowicie tak mi się tylko pewnie wydaje lecz po zmianie myszki właśnie na bloody v8m wywala mi zawsze PunkBuster i nie moge grać na takich serwerach.. 

Wiem że było już wiele tematów odnośnie tego ale przeważnie są to stare tematy.. Mógłby mi ktoś podpowiedzieć czy jest możliwość zrobienia tego ? 

Witaj,

Jaki dokładnie komunikat jest wyświetlany?

Ściągnij to: http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1

Trzeba wykonać update PB.

Jeżeli nie zadziała, trzeba sprawdzić czy zapora nie blokuje plikczków: "PunkBusterA" i PunkBusterB"

Pozdrawiam   ^_^

Opublikowano

Na nowo pobieram BF i zobaczymy, teraz od razu przy pobieraniu BF-a była opcja czy pobrać PB więc może to już będzie jakiś zaktualizowany czy coś

Opublikowano

hmm ??

Poszukałem chwilę w Google i znalazłem. Winą rzeczywiście jest Twoja myszka(oprogramowanie pomaga celować). Nie mam tej myszki więc nie wiem czy pomoże wyłączenie opcji Multi-core, ale warto spróbować(jeśli się da). Jeżeli nawet wyłączenie sterowników myszy nie pomoże - będziesz musiał zmienić gryzonia...

Pozdrawiam.

Opublikowano

Po prostu wyłącz ten program w trayu. Dane zapisane są na rdzeniu w myszce, więc nie powinno być wykrywalne po wyłączeniu tego programu.

Opublikowano

No kurde... Wyłączyłem program w procesach ale nadal ten sam błąd... no chyba że trzeba coś jeszcze odinstalować -.- ale kurde nawet jak myszke zmieniłem to nadal to samo wyskakuje .. No jestem już bez silny, szukałem dzisiaj na ten temat również czegoś ale nic sensownego nie udało mi się wyszukać, wszystko jest odnośnie aktualizacji PB .. Jak forum mi nie pomoże to już sobie daruje.. 

Opublikowano

Nie no jaja po całości... Odinstalowałem ten program od myszki, wyczyściłem rejestr, zresetowałem kompa, cały czas mam to samo.. To już mi chyba nic nie pomoże i szlak trafił BF-a .. 

Opublikowano

kamcio, mam myszke bloody tyle że v7, jest w niej system auto headshot, brak odrzutu podczas strzelania, mozliwosc przy 1 kliknieciu strzelania 1,2,3 strzalami. Najlepiej spisuje się rdzeń 1, czyli bez niczego. Pod przyciskami nad rolką mam ukryte zwiększanie i zmniejszanie DPI, na przednim klawiszu pod kciukiem skok a na tylnym granaty. Gra się bardzo fajnie ;) Nie wiem jak to możliwe, ale myszke na zwiadowcy przestawiam na 500 DPi i tak cisne hehe

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...