Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Ping który ciągle skacze (NEOSTRADA)

Dunktonn

Pytanie

Opublikowano

Witam, około od listopada internet nie daje ani oglądać filmów ani grać.

Posiadam internet od Neostrady 12mb/s downloadu oraz 2mb/s uploadu. Speedtest przed Listopadem wynosił około 8mb/s downloadu oraz 1mb/s uploadu , a później zaczęło się... 1mb/s downloadu i 100kb/s uploadu. Ping w grach wacha się od 45 do 500 / 1000 - przez 1/2 min jest normalny, a później przez 5 min od 500 do 1000 na polskich serwerach csgo. Jest nowy router - zmniejszył lekko ping do 25 ale i tak skacze do 1000, za każdym razem gdy dzwonię do neostrady gadają, żeby sprawdzić router lub "Pracujemy nad tym, proszę pana o wytrwałość i wyrozumiałość" i tak od 2 miesięcy. Przeczytałem z 10 tematów jak sobie z tym poradzić ale nigdzie nie znalazłem dobrej odpowiedzi która by mi pomogła. Mam nadzieję na przydatne odpowiedzi.

1 odpowiedź na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poproś o reset połączenia. Jak nie pomoże zażądaj przyjazdu techników w celu zbadania łącza i spisaniu protokołu. Na jego podstawie możesz domagać się roszczeń od usługodawcy.

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...