Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polaczkowy normal

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, chcialem wam dzis przedstawic jacy ciekawi gracze moga sie znalezc na normalu.

Czat:

Jota: jungle
OmCi0: mid
TOP Katatuki: top!
SuPaFy: top
Plate: top
Plate: top
(Lockuje Riven)
Plate: ty k***o
SuPaFy: wow
Plate: j****a
Plate: instalocker ******** w dupe

.
.
.
Leave

///

Ale tak naprawde mozna tez spotkac milych ludzi! Dzis spotkalem Stalina, ktory pisal bardzo wyrafinowanym jezykiem angielskim. Byl zabawny a zarazem pouczajacy, milo sie z nim gralo-walczylo na drugiej wojnie swiatowej.

///

Nie wiem po co ten temat zalozylem, moze wypowiedzcie sie na ten temat-czy wy tez spotykacie takich ludzi na normalu? Spotykacie czasem takich ogarnietych jak ww.?

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Tematów było takich od ... dużej ilości. :) Uważam, że tam gdzie są ludzie, tam można spotkać się ze wszystkim. Nie ma co płakać, można się tylko cieszyć, kiedy spotkamy kogoś miłego.

Opublikowano

@albicoolvod poznajesz League of Legends czy co? :D

Ja też miewam takie gry. Przedstawie na przykładzie:

już w lobby się wyzywali polacy, a gra jeszcze nie wystartowała i tak się zastanawiam czy on poszedł specjalnie afk czy go wyrzuciło.

Lq6o3YU.jpg

Opublikowano

@albicoolvod poznajesz League of Legends czy co? :D

Ja też miewam takie gry. Przedstawie na przykładzie:

już w lobby się wyzywali polacy, a gra jeszcze nie wystartowała i tak się zastanawiam czy on poszedł specjalnie afk czy go wyrzuciło.

Lq6o3YU.jpg

Czyli ta Plat 2 pod profilem to sciema, buu.

Tematów było takich od ... dużej ilości. :) Uważam, że tam gdzie są ludzie, tam można spotkać się ze wszystkim. Nie ma co płakać, można się tylko cieszyć, kiedy spotkamy kogoś miłego.

Ja nie placze, smialem sie z ziomkow. A przez nude wstawilem to na mpc-czemu nie.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Ja tam jak wchodzę do champion selectu na EUNE to piszę "I tak wiem, że wszyscy jesteście jebanymi polaczkami". I zaczyna się płacz "Ty też jesteś poalczkiem k***o, ruham Ci starom, umrzesz na raka albo aids", a po grze mnie dodają do znajomych i się pytają "Duo?:)))))" xD

Opublikowano

Ja grałem na NA, nawet tam zdarzają się flamerzy (choć rzadziej w porównaniu do EUNE).

Najbardziej wkurza flame po nie-angielsku. To jest gra międzynarodowa i jak kogoś flamicie, to niech chociaż każdy zrozumie, jak wielkim idiotą jest taki flamer.

Opublikowano

@Arles.

sad but true.

Co do tematu, wbiłeś challengera na 3vs3 i płaczesz o normala? Albi pls XDDDDD

Community LoLa ssie, taka prawda :f

Kocham Renissance.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...