Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam na imię Igor, mam 22 lata, skończyłem studia w Irlandii w kierunku projektowania gier komputerowych. Jestem uczciwy, pracowity, punktualny i godny zaufania. Serwerami metin2 zacząłem się interesować ok 2010 roku, kiedy w 2012 bodajże wyszedł mój pierwszy hamachi OberonsMT2 który cieszył się dużym powodzeniem, od tamtego momentu uczyłem się cały czas na swoich serwerach hamachi i vps, pracowałem również przy serwerze Arutan.  Może i nie jestem znany na mpcforum, ale to chyba w tej branży się nie liczy.

Oczekuję od sponsora, na czas dokończenia plików VPS jakikolwiek, + opłacenie kilku rzeczy po stronie klienta ( nie jestem w stanie wszystkiego sam wykonać w tej dziedzinie ). Następnie stronę www ( domenę, hosting, szablon itp. ) Zabezpieczoną maszynę i TS3.

Kontakt ze mną to po uprzednim napisaniu PW i dogadaniu się podam: (GG, skype, Nr. Tel.) Cokolwiek Cię interesuję. 

( Proszę moda o usunięcie poprzedniego tematu, przypadkowo mi się zakończył. )

Pozdrawiam Igor.

@Edit Sponsor znaleziony, do zamknięcia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...