Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem

Pomidorek6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś przedstawię mój problem w cs:go mianowicie chodzi o to że mogę grać na serwerach społecznych i nie ma żadnego problemu ale kiedy próbuję zagrać turniej albo uproszczony cokolwiek od "valve" to tak mniej więcej w 5,6 rundzie dostaje takiego laga jest bug tekstur i gra jest zlagowana i żeby się odlagowała to muszę ją zrzucić przez alt+ctrl+delete i wrzucić znowu i działa normalnie przez następne 2 albo 3 rundy i tak ciągle albo zlaguje ją i pixeluje mi monitor wszędzie mam pixele lub tak ją zatnie że muszę komputer zresetować. Czy ktoś wie o co chodzi i mógłby mi ewentualnie pomóc? Z góry dziękuje. 

Opublikowano

Reinstal robiłem i mam tak w innych ale nie we wszystkich grach dam przykład tych w które aktualnie gram to w cs:go i heartstonie występuje to a w gothic2NK, cs1.6 już tego nie

Opublikowano

Jakiego masz windowsa ? xp/vista/7/8 ? 

Masz spadki fps ? 

Podczas bugowania się tekstur wejdź w menedżera zadań ( Ctrl + shift + esc ) i daj screna z zakładki wydajność. 

Opublikowano

Nie chodzi o to że tekstury się bugują ale jest takie jakby chwilowe odświeżenie wszystkie tekstury się bugują przez sekundę a potem jest zwykły wieczny lag bez żadnych widocznych bugów a ustawienia graficzne rozumiem że chodzi ci w cs to wszestko na low i cienie na medium  a monitor to iiyama ProLite E2003WSV

Opublikowano

Daj ss z tych ustawień. 

EDIT: Lub jak wolisz podaj jakie masz ustawienia Texture Filtering mode i Multisample anti-aliasing mode

Opublikowano

Hmmm msaa możesz zmniejszyć do 2m jeżeli będziesz miał te spadki. Teraz z teksturami nie wiem, nie orientuję się w nich za bardzo. Jakie specyfikacje komputera?

Opublikowano

No cóż, nie są one najlepsze. Więc może obniż tekstury ( nie wiem czy coś to da ) i msaa na pewno ;) Uruchamiaj cs z większym priorytetem (  Wchodzisz do swojej biblioteki, klikasz ppm na cs go, przechodzisz do zakładki ogólne, a tam klikasz w "ustaw opcje uruchamiania" wpisujesz -high ). Wydaje mi się, że to wina twoich specyfikacji, weź wszystkie ustawienia graficzne na najniższe, ściągnij gamebooster'a. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...