Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z wyświetlaczem xperia e3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć

Mam problem z xpeia e3 D2203. Dziś wylądował w kieszeni z kluczami. Noi to się stało co widać na zdjęciu. Działa dosłownie wszystko,tylko się taki ekran zrobił. Jestem w 100% pewny że nie ma pęknięcia ekranu. (chyba że jakieś mikroskopijne nie widoczne dla ludzkiego oka bo naprawdne długo się przyglądałem przy świetle i nic nie widać). Dotyk działa i reszta tez tylko ten ekran... . Zdjęcie nie jest rewelacyjne ale chyba widać. Telefon mam od października 2014 roku. I pytanie do was co to jest? rozlanie ekranu? Ile będzie kosztowała naprawa? Czy taka naprawa wchodzi w gwarancje? Na tym czarnym u góry również działa dotyk.

post-1116861-0-09931800-1427217955.jpg

post-1116861-0-22277900-1427217961.jpg

Opublikowano

Cześć

Mam problem z xpeia e3 D2203. Dziś wylądował w kieszeni z kluczami. Noi to się stało co widać na zdjęciu. Działa dosłownie wszystko,tylko się taki ekran zrobił. Jestem w 100% pewny że nie ma pęknięcia ekranu. (chyba że jakieś mikroskopijne nie widoczne dla ludzkiego oka bo naprawdne długo się przyglądałem przy świetle i nic nie widać). Dotyk działa i reszta tez tylko ten ekran... . Zdjęcie nie jest rewelacyjne ale chyba widać. Telefon mam od października 2014 roku. I pytanie do was co to jest? rozlanie ekranu? Ile będzie kosztowała naprawa? Czy taka naprawa wchodzi w gwarancje? Na tym czarnym u góry również działa dotyk.

Mój kolega miał to samo... Tylko, że z modelem E (zwykłym).

Oddał na gwarancję i mu naprawili bez zbędnych kosztów. Jest to wina wadliwej czesci wyswietlacza.

#teams4bal

Opublikowano

Mój kolega miał to samo... Tylko, że z modelem E (zwykłym).

Oddał na gwarancję i mu naprawili bez zbędnych kosztów. Jest to wina wadliwej czesci wyswietlacza.

Na nim chyba było pół kilo mąki. Jechałem ze sklepu skuterem i do kuferka włożyłem pół kilo mąki i telefon (osobno). Ona mogła  się przesunąć i na niego spaść.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...