Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WH oraz BS na Sembia

kacper.78

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam poszukuje działające wh na Sembia serwer dobrze zabezpieczony gdy wrzucam hacki pokazuje się taki komunikat: Nie czitujemy ziomeczeq, dxnek cie obserwuje. Wrzucalem juz wh by xTymekx, by Pekuei i dmg loader by misiekantos przepraszam jeśli pomyliłem się w ostatniej nazwie. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc będę bardzo wdzięczny. Bez BS ponieważ jest wbudowany pomyłka 

Opublikowano

­Nie czitujemy ziomeczku, dxnek Cie obserwuje.

BUAHAHHAHAHAHAHHAAAHHAHAHA

Witam poszukuje działające wh na Sembia serwer dobrze zabezpieczony gdy wrzucam hacki pokazuje się taki komunikat: Nie czitujemy ziomeczeq, dxnek cie obserwuje. Wrzucalem juz wh by xTymekx, by Pekuei i dmg loader by misiekantos przepraszam jeśli pomyliłem się w ostatniej nazwie. Jeśli ktoś jest w stanie pomóc będę bardzo wdzięczny. Bez BS ponieważ jest wbudowany pomyłka 

masz

http://www.mpcforum.pl/topic/1385624-wh-sembiaeu/

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

­

Zrobiłeś WH, które nie działa 90% użytkownikom, gratulacje?

Działa bez problemu. 

Gratulacje?

­

Opublikowano

­

Nie działa? brałeś dzisiaj leki? 

Nie. Po prostu umiem czytać i widziałem co ludzie pisza na forum na temat tego wh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...