Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z GTA IV gta 4 fatal error rmn40

Sudak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dziś kupiłem GTA IV i po zainstalowaniu przyuruchomieni wyskakuje mi bląd: gta 4 fatal error rmn40 oczywiście mam SP3 ;(

wie ktoś jak to rozwiązać? pliss

GRACZ METIN2

GRACZ GTA:SA [MTA]

Opublikowano

Ja mam tylko tam Win 95 // win 98 // win me // win nt 4.5 (service Pack5) // win 2000 ostatnio instalowalem sp3 ;/

GRACZ METIN2

Opublikowano

Ja mam tylko tam Win 95 // win 98 // win me // win nt 4.5 (service Pack5) // win 2000 ostatnio instalowalem sp3 ;/

Spróbuj ustawić zgodność na Windows 2000. Sprawdź czy problem występuje też gdy wybierzesz wersję "offline". ;)

Opublikowano

a jak dać offine? ;/

bo na win 2000 też niedziała  ;/

GRACZ METIN2

Opublikowano

a jak dać offine? ;/

bo na win 2000 też niedziała  ;/

Ustaw zwykły tryb, bez zgodności. "Offline" zaznaczysz podczas włączania, gdy wyskakuje okienko logowania się do Social Clubu.

Opublikowano

ehh. niemam Social Clubu. nw dlaczego

Na pewno kupiłeś prawdziwą wersję gry, a nie podróbkę? Oryginalna gra musi być zarejestrowana w Social Club, zaczynając od IV włącznie. Co Ci wyskakuje gdy włączasz grę?

Opublikowano

Oryginalna gra musi posiadać w sobie instalkę oraz możliwość rejestracji w aplikacji Social Club, sprawdź lepiej czy nie jest to pirat, z Social Clubem mógłbyś zaaktualizować grę i raczej byłoby po problemie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...