Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Gra zawiesza się po kliknięciu: Graj

kartovel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od pewnego czasu zmagam się z wielkim problemem. Zacznę od początku. Mam fifę 14 oryginalną na origin. Wszystko działa bez problemu. Gra się włączała, mecze działy, fut itp, gra nie ścinała ani nic. Pewnego dnia, jak zwykle zrobiłem wszystko jak zawsze, włączyłem fife i pojawiło mi się to okienko że jest graj ustawienia itd. Kliknąłem graj i tutaj się zaczynają problemy. Pojawiło się logo EA i nie znika. Utrzymuje się cały czas i nic się nie dzieje, dopiero przy użyciu CTRL+ALT+DELETE mogę wyłączyć to logo. Próbowałem wszystkie co możliwe. Ponownego pobierania gry, zaznaczania plików tylko do odczytu i dalej nic. Na grę wydałem pieniądze po to by grać a teraz jestem zmuszony grać w fife 13. Proszę o jakąkolwiek pomoc. Parametrów kompa nie udostępniam gdyż problem na pewno tu nie leży gdyż fifa działa bez żadnych ścinek ani nic w tym stylu. Pozdrawiam

Opublikowano

Jest kilka sposobów , na originie masz opcję ''Napraw grę'' zastosuj ją .Sposób 2. Zmien rozdzielczość.Sposób 3 . Napisz do ea :)

Można wylaczyc zapore i antyvira ,ale nie wiem czy to pomoże , ew.zaktualizuj directx. 

­

Opublikowano

Próbowałem tego co napisałeś wyżej. Poczynając od naprawy gry, reinstalu, zmieniania rozdzielczości kończąc na zmianach w folderze "Moje dokumenty" Naprawdę już nie wiem co robić a jakoś póki co nie chce pisać do EA. Próbowałem aktualizować sterowniki i tym podobne i nic nie działa.

Opublikowano

Ja jednak zadzwonił bym do EA , to nic nie kosztuje , a obsługa klienta nie jest zła. Spróbuj przywrócić system do kliku dni wcześniej. Masz oryginalnego windowsa ? i jakiego ? ­

­

Opublikowano

Windows 7 orginalny, bez żadnych formatów itp. Jestem zdziwiony tym że fifa przestała się uruchamiać z dnia na dzień, chodź 2 razy się upewniałem czy nie aktualizowałem czegoś i nic.

Opublikowano

Czy ktoś jeszcze zmagał się z tym problemem ? Nie po to wydawałem kasę by grać w fife 13. W skrócie po kliknięciu graj pojawia się logo EA i nic dalej się nie dzieje. Próbowałem wyłączać przechowywanie plików w chmurze, przywracać system i NIC.

Opublikowano

W menadżerze zadań zakończ proces: EA Sports FIFA 15, a następnie uruchom ponownie grę.

Moje dokumenty - FIFA14 - otwórz za pomocą notatnika fifasetup - usuń całą zawartość  i wklej:

ASPECTRATIO = 1.778
CONTROLLER_DEFAULT = 0
DISABLE_WINDAERO = 0
FULLSCREEN = 1
MSAA_LEVEL = 4
RENDERINGQUALITY = 3
RESOLUTIONHEIGHT = Twoja maksymalna wysokość ekranu w pixelach
RESOLUTIONWIDTH = Twoja maksymalna szerokość ekranu w pixelach
SCREEN_SLEEP = 0
VOICECHAT = 0
WAITFORVSYNC = 0

Po wklejeniu powyższej zawartości zapisz plik.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...