Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

"Ta usługa jest niedostępna" problem z zalogowaniem się do Battle.net

wert1122

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hey tak jak w temacie gdy próbuje się zalogować (w przeglądarce) do battle.netu(ponieważ kupiłem klucz dodatku do Diablo 3 czyli Reaper Of Souls), wpisuje swoje dane i wyskakuje mi informacja "Ta usługa jest niedostępna" dziwne gdyż jestem zalogowany w battlenecie ale w aplikacji skąd mogę grać w Diablo 3. Pomoże ktoś gdyż chciałbym pograć w ten dodatek :)

Dodatkowo gdy próbuje wyjaśnić co się stało to gdy klikam "Moje konto Battle.net jest zablokowane" muszę wpisać swój e-mail po jego wpisaniu wyskakuje mi informacja "wystąpił błąd" i nic się nie da zrobić.

Opublikowano

Mi równiez wystepuje ten błąd, to chyba jest związane z pracami administracyjnymi którę będa jutro. pozdrawiam

Opublikowano

już mogę się zalogować ale pojawił się kolejny problem  gdy klikam zrealizuj kod przenosi mnie na stronę która się nie ładuje też radzicie poczekać?

Opublikowano

Dzisiaj kilkukrotnie strony od battlenetu sie nie ładowały, biały ekran tylko był. Chyba tylko czekanie pozostało. Ani na hotsa ani na stronie nie mogę nadal ..

Opublikowano

ej serio bo nie mogę aktywować dodatku bo mi się strona nie chcę załadować... można aktywować jakoś inaczej dodatek do D3? np przez aplikację battle.netu?

ok już działa mi stronka z wpisaniem cd-keya ale tutaj pojawia się kolejny problem po podaniu klucza wyskakuje informacja. "Wystąpił błąd.

Wpisany kod nie mógł zostać wykorzystany. Sprawdź kod i spróbuj ponownie. Jeśli ten komunikat błędu wyświetli się ponownie, spróbuj ponownie później, ponieważ na stronie lub w grze może trwać przerwa techniczna." To co znowu mam poczekać?

Opublikowano

Musisz poczekać, trwaja prace administracyjne i nic na to nie poradzimy, będzie tylko lepiej (miejmy nadzieję) :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...