Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Infectz-MiniA.exe Error

MineCraftowieC1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesia mam problem od wczoraj gram na InfectZ bylo wszytko ok , ale dzisiaj jak wbilem do gry to tak zawsze po 2 minutach wywala mnie z komunikatem ze minia exe przestal dzialac . pobieralem od nowa / rozpakowywalem od nowa 

Pomoze ktos ?

Opublikowano

Czesia mam problem od wczoraj gram na InfectZ bylo wszytko ok , ale dzisiaj jak wbilem do gry to tak zawsze po 2 minutach wywala mnie z komunikatem ze minia exe przestal dzialac . pobieralem od nowa / rozpakowywalem od nowa 

Pomoze ktos ?

masz ten fixer to odpal 

­

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja też to miałem to mi pomagał ten Fix'er w sumie jako pierwszy pamiętam powiedziałem o tym na forum  bo sprawdzałem dużo emulatorów dobrych

Jeśli fixer ci nie pomaga pobierz grę jeszcze raz ...

jeśli to nie pomoże napisz do supportu . 

jeszcze jest druga opcja przed pobraniem całej gry i wgl

usuń swój fixer i możesz spróbować z moim  dodam oczywiście skan i  link do pobrania

link do pobrania:  https://mega.co.nz/#!39VVwDzD!zse7sCe4dyAmu2PS_FG0VUjCJbBGBLEncV-ZnUC_J7A

link do skanu pliku:  https://www.virustotal.com/pl/url/274b18e83a3b2b1db2350782fdb36e225aa3d656f350d26269233ac115c82f67/analysis/(wykrywa tam coś w comodo heh ... już długo mam ten emulator gram na nim i nic mi się nie stało w sumie macie ten fixer) 

Opublikowano

Więc nie wiem jakim cudem ale powodem tego błędu był brak antywirusa, widocznie jakiś wirus blokował mi ten plik i dlatego on nie działał teraz wszystko działa trzeba tylko przeskanować te pliczki ;]

sygnaturaob.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...