Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie Dac Serwa Zeby Byl Dedykowany? ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz dac go na platny server w jakiejs serverowni ktora bedzie go hostowac a za ddarmo nikt tego nie zrobi wiec wiesz :)

Masz odpowiedz :D

everybody_lies_by_deadmelkor-d5bl91v.png

"Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść

Niepokonanym

Wśród tandety lśniąc jak diament

Być zagadką, której nikt

Nie zdąży zgadnąć nim minie czas..."

| exModerator Inne MMO | exLider League of Legends | exMPC Media Lider | VIP |

Opublikowano
musisz dac go na platny server w jakiejs serverowni ktora bedzie go hostowac a za ddarmo nikt tego nie zrobi wiec wiesz

Masz odpowiedz

Nieoczekuje nic za darmo tylko chce sie dowiedziec od kogos nie zielonego w tym jak ja;)

Ktora hostownie proponujecie; ktora jest najlepsza lub najtansza... ;p

Za rade 5* i +

Opublikowano

zal r*dtube

ټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفلڞڤښټڜگڪٷحفټڜگڞڤښټڜگڪٷحفل

Mam wyjebane na was

a to dla was hieny

П┐(◣_◢)┌П

Opublikowano

sam mowisz ze jestes zielony wiec raczej nie zrobisz

serwer dedykowany to nie musi byc platny.

musisz miec kompa przeznaczonego tylko do serwa i na nim zainstalowanego freebsd i to jest dedyk

Opublikowano

no skoro jesteś zielony to sobie odpuść a gdzie najlepiej dać no więc na serwer dedykowany ;] zapraszam do wujka google jest niczym słownik ;]

Opublikowano

wy tez gadacie gupoty bo skoro jets zielony to nie zrobi??haha ja bylem zielony co do zwyklego serwera napaczatki nic nie wiedziealem kompletnie nic... duzo soob mi mowilo zeby sie nie zabieral za to bo i tak nie zrobie...a teraz??a teraz to ja pomagam ludzie bo to sie zdaje ciezkie ale wcale tak bradzie ciezkie nie jest.Nie mowie tu o dedyku bo dedyk jest zkomplikowany ale jak chlopak ma checi to niech sprubuje napewno ktos mu pomoze bo jest duzo ludzi na forum co umia zrobic dedyka....

Pozdro

Opublikowano
wy tez gadacie gupoty bo skoro jets zielony to nie zrobi??haha ja bylem zielony co do zwyklego serwera napaczatki nic nie wiedziealem kompletnie nic... duzo soob mi mowilo zeby sie nie zabieral za to bo i tak nie zrobie...a teraz??a teraz to ja pomagam ludzie bo to sie zdaje ciezkie ale wcale tak bradzie ciezkie nie jest.Nie mowie tu o dedyku bo dedyk jest zkomplikowany ale jak chlopak ma checi to niech sprubuje napewno ktos mu pomoze bo jest duzo ludzi na forum co umia zrobic dedyka....

Pozdro

dzieki wkoncu jeden mnie poparł ;))

*+

Opublikowano

Polecam popytać się chłopaków od Triadicy. Oni mają jednego dedyka a mieli już 2 serwery. I tam nie ma wogóle zmiennego IP, Tani stosunkowo serwer, lecz nie polski. Za takiego dedyka miesięcznie płaci się 100 euro.

Jeśli komuś zależy na dobrym, mocnym kompie to polecam właśnie te. I jak WY byście chcieli pomocy a każdy by tak odburkiwał to by nie było miłe prawda???

Gracz w gry z serii Call of Duty:) a_kmyklqye.png

sygnaturkak.jpg