Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma zadnego banvawa debile  rito musi najpierw wprawadzic anti chita i bylo by to widoczne jak wtedy  a pozatym jak by mieli wprowadzic go mysle ze musieli by sie terarz bardziej postarac bo jod po wprowadzal duzo zmian i dla rito teraz nie bedzie latwo takze nie płakac cebule ja gralem na L# wczoraj i wgl i nie mam bana rito musi zapowiedziedc anti chita jak wtedy  i mysle ze jod postaral sie o to zeby nie bylo im łatwo tym razem  a cebule juz płacza  i robi bez sensowne tematu NAPRAWDE

Koles wpisał w google wyskoczylo mu zdjecie z zbanowanym zagranicznym koncie wkleju tu robi  zament cebule mu ufaja i spamuja proste  ja bym na waszym miejscu nie spamowal tak na tym forum bo rito moze miedz tu informatorow  L# dziala to na hu j wchodzicie i  robicie tematy k***a jezu

Opublikowano

Nie ma zadnego banvawa debile  rito musi najpierw wprawadzic anti chita i bylo by to widoczne jak wtedy  a pozatym jak by mieli wprowadzic go mysle ze musieli by sie terarz bardziej postarac bo jod po wprowadzal duzo zmian i dla rito teraz nie bedzie latwo takze nie płakac cebule ja gralem na L# wczoraj i wgl i nie mam bana rito musi zapowiedziedc anti chita jak wtedy  i mysle ze jod postaral sie o to zeby nie bylo im łatwo tym razem  a cebule juz płacza  i robi bez sensowne tematu NAPRAWDE

Koles wpisał w google wyskoczylo mu zdjecie z zbanowanym zagranicznym koncie wkleju tu robi  zament cebule mu ufaja i spamuja proste  ja bym na waszym miejscu nie spamowal tak na tym forum bo rito moze miedz tu informatorow  L# dziala to na hu j wchodzicie i  robicie tematy k***a jezu

Prowo?

Większość postów w tamtym temacie to naśmiewanie się z tej całej sytuacji, chyba nikt nie wziął tego na serio.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Tylko mi powiedz. Po co ten spam?

Chcesz sam sobie wmówić, że nie ma szans, by ban się pojawił?

Uspokoję Cię:

Jodus nie udoskonalał zabezpieczeń odnośnie wykrywalności. L# jest zrobiony tak, by był niewykrywalny.

Czekaliśmy na update, bo musieli go zaktualizować do obecnej wersji patcha oraz zabezpieczyć przed crackami - gdyż tylko było głównym celem.

Prawda jest taka, że bany poleciały za zoom-hacka. Nawet jeśli ktoś nie grał na nim, to po prostu miał choć przez chwilę go włączonego.

Opublikowano

ja tam usunołem sobie nawet możliwosc właczania i tak po kiego grzyba mi to gram na 4 ekranach 21 calowych i widze prawie wiekszosc mapy :D

retard is real

anti-chita slabe prowo, nie ma cheata ktory bedzie zawsze nie wykrywalny panie @1373230489-U611928.pngBotals

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...