Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gang Albanii- Albański Raj

Lord_Mario

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie nie przepadam za Popkiem i Borixonem (kiedyś był znacznie lepszy), ale nuty z Gangu Albanii wpadają w ucho, ta również. Zwykła forma zabawy, bez głębszego zagłębiania. 

~ ~

Opublikowano

nowy idol gimbazy widać to nawet w komentarzach pod klipem :)

nawiązując do jego "rapu" to powiem szczerze że niejeden raper ma więcej skilli na jednym kawałku niż Popek na całej płycie xD

Nie jestem jego fanem ale lubie czasami posłuchać jego głupoty na majku :D

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

nowy idol gimbazy widać to nawet w komentarzach pod klipem :)

nawiązując do jego "rapu" to powiem szczerze że niejeden raper ma więcej skilli na jednym kawałku niż Popek na całej płycie xD

Nie jestem jego fanem ale lubie czasami posłuchać jego głupoty na majku :D

królowie życia to nie rap :/

Opublikowano

Wszyscy lecą z hejtem na Popusia,że nie umie rapować itp a jednak chłopaczyna sie wybił i kroi gruby hajs na tym co robi. A poza tym z tego co wiem dla niego to jest tylko zabawa , a że przy okazji leci z tego hajs...

egq3SFm.png

Opublikowano

Jemu akurat mnóstwo hajsu leci. Co z tego, jeśli nie potrafię wytrzymać minuty na ich tracku?

I6uiDut.jpg

Opublikowano

Płyta robiona  tylko dla hajsu. Odrazu wypuścili wszystko z logiem Gangu, bo gimby kupują dla szpanu. Borixon w ogóle nie pasuje to stylu Popka, bo jego flow jest gówniane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...