Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuje TeamSpeak3 dla 1 serwera MT2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Oferujemy serwer głosowy ts3 z licencja 256 slotów. Serwer możemy bez problemu przerobić pod serwer MT2 itd itp

Więcej informacji GG 50427581 / PW

Za usługi nie żądamy żadnej opłaty. 

Opublikowano

Nie polecam ponownie jest to dziecko które próbuje byc fajne a jest zwyklym gimbusem przy komputerze. Wchodząc na jego tsa i przejscie na kanal publik 1 gdzie siedzial spytalem sie co tam a on ze mam zamknąć twarz tylko w gorszych slowach ja po spytaniu sie dlaczego on powiedział ze zaraz zobacze i zaczol mnie ddosowac na jego nieszczęście ma tak słabego bota ze nie potrafil mnie wywalic lecz tylko mnie kickowalo co do jego zachowania i odzywek i traktowania ludzi zero szacunku.

Opublikowano

Dziecko kolego nie mam 16 lat w przeciwieństwie do Ciebie :) Przede wszystkim nie znam Cie i jakoś nie zamierzam poznać. Poproszę o dowody tego co "Ci" robiłem bo nie wydaje mi się że taka sytuacja miała miejsce. Jakie Ty masz pojęcia o szacunku i ludziach skoro ledwo co skończyłeś gimnazjum ? Mało w życiu przeszedłeś i czasami odróżniaj życie realne od wirtualnego. Pozdrawiam :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...