Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na 2 konta?

VtracK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od ok 3 tygodni gram w warrocka i mam pytanie dotyczące hacków i banów. Czy jeżeli gram obecnie na jednym koncie bez hacków ale założe drugie z hackami to zbanują mi oba konta? Pytam sie dla pewności bo nie chciał bym utracic broni na "oficjalnym" koncie. Dzięki za odpowiedzi (Jak był taki temat to sorry bo jestem nowy na forum)

Opublikowano

Witam!

Od ok 3 tygodni gram w warrocka i mam pytanie dotyczące hacków i banów. Czy jeżeli gram obecnie na jednym koncie bez hacków ale założe drugie z hackami to zbanują mi oba konta? Pytam sie dla pewności bo nie chciał bym utracic broni na "oficjalnym" koncie. Dzięki za odpowiedzi (Jak był taki temat to sorry bo jestem nowy na forum)

@1361622928-U485574.pngVtracK, tak istnieje takowa możliwość. Konto, na którym będziesz zabawiał się przy np. wstrzykniętej dll'ce zostanie zbanowane za wykorzystywanie niedozwolonego oprogramowania, a to drugie - czyste - za ścisłe powiązanie z nim.

Opublikowano

@VtracK, tak istnieje takowa możliwość. Konto, na którym będziesz zabawiał się przy np. wstrzykniętej dll'ce zostanie zbanowane za wykorzystywanie niedozwolonego oprogramowania, a to drugie - czyste - za ścisłe powiązanie z nim.

Ile jest % na to? 5? dostałem już kilka banów lecz moje główne konta nie ucierpiały, poza tym oni w 99% banują tylko konta, nie ip 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Duza szansa na bana, moj przyklad przekroczyl mozliwosci nexona.... dostalem bana  za to ze na dysku mialem croshaira, starego nie dzialajacego w wr od 2 lat!!!!! uzywalem go kiedys jeszcze na innym koncie a bana w tatym tygodniu dostalem....

Opublikowano

Ile jest % na to? 5? dostałem już kilka banów lecz moje główne konta nie ucierpiały, poza tym oni w 99% banują tylko konta, nie ip 

Nie wiadomo jaka dokładnie jest szansa na wyłapanie takiej kary. Wiem na pewno, iż istnieje taka możliwość i znam nawet takie przypadki. Wszystko zależy od szczęścia, gdyż HackShield zawiera w swoim kodzie źródłowym masę niedociągnięć i jest dziurawy niczym sito. Dopóty AhnLab będzie posiadał tak wysokie udziały na koreańskim rynku gier, będzie dochodziło do takich procederów.

Opublikowano

A zmiana maila przy rejestrowaniu się coś da? Da sie coś zrobić aby te konta nie były ze soba powiązane?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...