Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 pytania: 5 postać, powrót na PL

muzalk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. Mam 2 pytanka:

1. Czy jest jakiś serwer prywatny easy/medium z nową 5 postacią. Jaki?

2. Chciałbym wrócić na PLa i tu pytanie na którym serwerze są przyzwoite ceny i dużo ludzi gra?

Dzięki za dobre odpowiedzi.

Pomocnik
Opublikowano

2. Zawsze najnowszy serwer ma najniższe ceny, obecnie jest to Tortuga. A najwięcej osób to przeważnie na najstarszych, lecz nie zawsze.

Opublikowano

Jeżeli masz zamiar wrócić to również polecam serwer TORTUGA, najświeższy, ilość osób odpowiednia. 

Co do priva z 5 postacią nie liczyłbym na coś nie zbugowanego. 

Opublikowano

Z tego co wiem,bo likan tylko na globalach jest.

Poza tym co jak co , PL teraz opiera sie na hajsie w is,i nie ma co sie dziwic bo za 2 albo 3 lata im sie licencja kończy i muszą jeszcze wyciągnąć ile się da,bo dam sobie rękę uciąć,że gameforge nie bedzie mialo metina..

A jak przejmie inna firma,to znowu zacznie sie cos dziac jak kiedys, wprowadza na bank 120 lvl. dadza nowe rzeczy, zeby urozmaicic i przyciagnac graczy no i eventy beda napewno lepsze.

Co do serwera... tułam się od 6 lat po privach zamiast grac na plu, no ostatnio 3 miesiace temu powiedzialem sobie ze gram na plu i zrobilem mentalka, teraz oddaje ks klatw, mam spoko eq . czytam skille, mam buffka, dropki i czekam na event wielkanocny zeby skille szybciej powbijac. Fajna sprawa.. Polecam SAMOS, bo sam gram i tam na start jak wbijesz w shinsoo to ci rzuce 1kk na start, zebys zrobil eq i mial na poty. Ceny są dobre,aura 5-6 kk,  kamol  12-14 kk .  Dobrym zarobkiem sa odklamki bo chodza od 200-350k. Gdybys mial ochote wbić , to zapraszam PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...