Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LoL konta smurf allegro.

Akashii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż widzę że można kupywać na allegro konta zrobione botami na 30lvlach. Postanowiłem kupić jedno bo w końcu 20zł to w sumie nic. Niby koleś sprzedał tego od cholery http://allegro.pl/show_item.php?item=5193536333 ale komentarzy ma mało, niby pozytywne no ale wiadomo. Minęła już godzina a ja nic nie otrzymałem, wyczuwam fejka ale zobaczymy :D Co o tym myślicie?

+ Jeżeli pomogłem                                    :-]

Jeżeli chcesz się skontaktować zapraszam ts3 : 178.33.168.235:10113

Opublikowano

Pisze tam że do trzech godzin. Poczekaj jeszcze te dwie godziny. Mineła dopiero jedna godzina. Wydaje mi się że raczej ci przyjdzie ;)

759081466790725720585.png

Opublikowano

Proste, że przyjdzie. W przeciwnym razie zgłoś sprawę do administracji allegro :)

Knowledge-Kryptonite-quote2.jpg

Opublikowano

Pisze tam że do trzech godzin. Poczekaj jeszcze te dwie godziny. Mineła dopiero jedna godzina. Wydaje mi się że raczej ci przyjdziec ;)

No właśnie mówię ze godzina minęła, szczerze to po prostu z ciekawości kupiłem, jeżeli je dostanę to spoko przyda się parę czystych 30-stek, a jak nie to chociaż dużo nie stracę, chociaż mam nadzieję że przyjdzie :P Temat założyłem żeby ogarnąć czy ktoś już miał z czymś takim styczność i ogólnie jak kto to widzi :D

Pomocnik
Opublikowano

Ewentualnie przyjdzie Ci konto, zarobisz tam wbijesz jakąś dywizje, a on Ci je zabierze i sprzeda ponownie i tak w kółko. Stary trick :P

Opublikowano

Ewentualnie przyjdzie Ci konto, zarobisz tam wbijesz jakąś dywizje, a on Ci je zabierze i sprzeda ponownie i tak w kółko. Stary trick :P

Ten trick raczej podchodził pod pojedynczą sprzedaż, a nie hurtową :D

Opublikowano

Opis nie jest wcale podejrzany, myślę że dostaniesz zakupione konto, ale możesz się liczyć z banem jeśli Rito się weźmie za takie konta. :)

Opublikowano

Opis nie jest wcale podejrzany, myślę że dostaniesz zakupione konto, ale możesz się liczyć z banem jeśli Rito się weźmie za takie konta. :)

Oby nie :D

Opublikowano

Dla osób, które chciałyby tanie czyste konto z 30, polecam :D Dostałem właśnie, na koncie 30k ip zrobione refy (skin do twitcha i ww + 5k ip). :D Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...