Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wytwarzanie mikstur HP? Scrolle? Weapon Shardy? Kumasylum? Quest?

Dealer.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym się dowiedzieć kilka istotnych rzeczy na temat gry , a sam nie jestem w stanie dojść do tego wiec potrzebuje porady , a wiec:

1. Jak wytwarzać mikstury na odnowienie HP , brakuje mi ich a kupic nie można bo nikt nie wystawia.. probowałem zrobic sam , ale za cholere nie wiem co mam zrobić , chyba nalezy rozwijac alchemie ale tez nie wiem jak bo mam problem ze znalezieniem takich przedmiotów jak : Scroll Of Tenacity , oraz Caduceus Scroll .

2. Grając sam Slayerem na 30lvl + mam problem z ubijaniem mini bossów(duze potwory na mapach) czesto gine co jest dośc uciązliwe , co nalezy zmienic w eq aby radzic sobie samemu , czy tylko uniki mnie ratują a giniecie przy tego typu mobach jest normalne ?

3. Mam po 20 sztuk róznych weapon shardów , do czego one słuzą ?

4. Jakim sposobem mozna wygrac mape Kumasylum bedąc jednym z graczy walczac na trzech olbrzymów? czy jest to ogolnie ciezka mapa do wygrania ?

5.Jesli anuluje questa w okienku po lewej X to znika on już na stałe czy mozna do niego jeszcze wrocic?

z góry dziękuje za pomoc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...