Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

szukam gry online

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

btw a w Tere sie oplaca grac?? bo bym najwyzej na noc zostawil bo sie bedzie po 600 kbs pobierac a wazy 27 gb

Szczerze odradzam zwykła starta czasu.

W Tibie sobie pograj :D

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Wg mnie League Of Legends jest ciekawszy od Smite i innych MOBA, ale to już kwestia gustu i przyzwyczajenia. Więcej graczy, mimo słabego community w grze... Polecam. Co do Tera Online (Rising), fajna gierka, świetna grafika, bardzo ułatwili rozgrywkę od roku+ (albo i dłużej), bo teraz sam BAMy zabijesz, kiedyś potrzebowało się PT do tego. Dobrze by było, abyś miał z kim grać (duo lub legion), bo inaczej jest strasznie nudno
i sam instancji nie zrobisz. Łatwo wbić max lvl. Obecnie gram w Aiona i również mogę polecić, mimo, że nie zachwyciła mnie tak jak Tera (zwłaszcza grafiką), ale latanie jest miłym urozmaiceniem rozgrywki.

Opublikowano

Wg mnie League Of Legends jest ciekawszy od Smite i innych MOBA, ale to już kwestia gustu i przyzwyczajenia. Więcej graczy, mimo słabego community w grze... Polecam. Co do Tera Online (Rising), fajna gierka, świetna grafika, bardzo ułatwili rozgrywkę od roku+ (albo i dłużej), bo teraz sam BAMy zabijesz, kiedyś potrzebowało się PT do tego. Dobrze by było, abyś miał z kim grać (duo lub legion), bo inaczej jest strasznie nudno

i sam instancji nie zrobisz. Łatwo wbić max lvl. Obecnie gram w Aiona i również mogę polecić, mimo, że nie zachwyciła mnie tak jak Tera (zwłaszcza grafiką), ale latanie jest miłym urozmaiceniem rozgrywki.

ja lola nie czaje nie znam podstawy gry ... mam na mysli to ze nie idzie sie na przod tylko trzeba sie chowac itd nie wiem co kupowac chyba za malo gralem i mnie zniechecila 

Opublikowano

ja lola nie czaje nie znam podstawy gry ... mam na mysli to ze nie idzie sie na przod tylko trzeba sie chowac itd nie wiem co kupowac chyba za malo gralem i mnie zniechecila 

Na pewno nie grając nie nauczysz się. Hmm, musisz iść naprzód (chociaż zależy, jak nie radzisz sobie na linii, to lepiej grać defensywnie), bo inaczej nie spushujesz nic (nie zniszczysz wieży, itd.), chowasz się, gdy chcesz kogoś z zaskoku zaatakować lub uniknąć umiejętności przeciwnika. Zbyt szybko zniechęciłeś się do gry. Ale nic na siłę. Skoro masz Tera Oniline, to pograj w nią. Tam łatwo wbijesz lvl, a w razie pytań zawsze możesz tutaj napisać: http://www.mpcforum.pl/forum/607-tera-online/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...