Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabianie dla leniwych na androidzie, czyli CashPirate

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Postanowiłem podzielić się z Wami sposobem na dorobienie kilku $ z pomocą urządzenia z androidem.
Cała zabawa polega głównie na instalacji aplikacji, które można praktycznie od razu usunąć. Za to dostajemy punkty (2500 pkt to 2,5$,jest to minimum do wypłaty)

Dostawcy ofert:

Pirate Picks - Tutaj punkty dostajemy za instalację i uruchomienie aplikacji, potem można ją usunąć. Czasami zdarzają się oferty, w których trzeba zainstalować, uruchomić i trzymać na urządzeniu trzy dni. Oczywiście za to jest trochę więcej punktów.

aarki - Tutaj również instalacja i uruchomienie.

SponsorPay - Podobnie jak wyżej, jednak tu zdążają się oferty za nawet 280 pkt! W razie problemów z naliczaniem klikacie na znak zapytania, a później "Zgłoś problem" przy odpowiedniej ofercie. Dalej wpisujcie "Pobrałem, zainstalowałem", a następnego dnia powinniście już mieć punkty.

TrialPay - Tutaj ją głównie jakieś ankiety czy oferty zapisujące Was do subskrypcji SMS, więc uważajcie. Po wypełnieniu oferty musicie kliknąć "Done" na górze.

AdColony - Oglądanie reklam, głównie z gier na urządzenia mobilne (15-60 sekund). Za to oczywiście mniej punktów ;)

Link do pobrania aplikacji ze sklepu Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate

Wypłaty :
PayPal 2,5$,5$, 10$,25$
Facebook Gift Card 5$

Jeśli przy rejestracji wpiszecie kod XXX dostaniecie na start 500 pkt (0,50$),a także zostaniecie moimi poleconymi. W razie jakiś pytań piszcie na gg 52127199 :)
Proszę o jakiś dobry hosting zdjęć, który nie usuwa szybko, gdy bez rejestracji, to dam screen wypłaty :)

2,5$ można wyciągnąć w kilka dni. Myślę, że wielu przyda się trochę dodatkowego hajs za praktycznie brak pracy :)

Miłego zarabiania!

Opublikowano

Witam :) Postanowiłem podzielić się z Wami sposobem na dorobienie kilku $ z pomocą urządzenia z androidem.

Cała zabawa polega głównie na instalacji aplikacji, które można praktycznie od razu usunąć. Za to dostajemy punkty (2500 pkt to 2,5$,jest to minimum do wypłaty)

Dostawcy ofert:

Pirate Picks - Tutaj punkty dostajemy za instalację i uruchomienie aplikacji, potem można ją usunąć. Czasami zdarzają się oferty, w których trzeba zainstalować, uruchomić i trzymać na urządzeniu trzy dni. Oczywiście za to jest trochę więcej punktów.

aarki - Tutaj również instalacja i uruchomienie.

SponsorPay - Podobnie jak wyżej, jednak tu zdążają się oferty za nawet 280 pkt! W razie problemów z naliczaniem klikacie na znak zapytania, a później "Zgłoś problem" przy odpowiedniej ofercie. Dalej wpisujcie "Pobrałem, zainstalowałem", a następnego dnia powinniście już mieć punkty.

TrialPay - Tutaj ją głównie jakieś ankiety czy oferty zapisujące Was do subskrypcji SMS, więc uważajcie. Po wypełnieniu oferty musicie kliknąć "Done" na górze.

AdColony - Oglądanie reklam, głównie z gier na urządzenia mobilne (15-60 sekund). Za to oczywiście mniej punktów ;)

Link do pobrania aplikacji ze sklepu Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ayet.cashpirate

Wypłaty :

PayPal 2,5$,5$, 10$,25$

Facebook Gift Card 5$

Jeśli przy rejestracji wpiszecie kod XXX dostaniecie na start 500 pkt (0,50$),a także zostaniecie moimi poleconymi. W razie jakiś pytań piszcie na gg 52127199 :)

Proszę o jakiś dobry hosting zdjęć, który nie usuwa szybko, gdy bez rejestracji, to dam screen wypłaty :)

2,5$ można wyciągnąć w kilka dni. Myślę, że wielu przyda się trochę dodatkowego hajs za praktycznie brak pracy :)

Miłego zarabiania!

Było było było i jeszcze raz było...

Po co robicie 59234768745 poradników o tym samym? :O

Btw. Polecam www.imgur.com <- najlepszy hosting obrazkow :v

#teams4bal

Opublikowano

Kolejny pseudo-tut, po co zakładać o jednej aplikacji pierdyliard tematów?

Rozumiem, że chciałeś zbić procenty ale bez przesady, zrobiłbyś coś pożytecznego.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...