Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Aventador oraz Nismo

vandarx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mógłby mi ktoś podać jakie części powinienem wkładać to tych dwóch aut? Oraz mam drugie pytanie czy jeśli włożone mam inne części to opłaca się zmieniać na te co powinny być? Chodzi mi o to czy jest jakaś widoczna zmiana w aucie gdy używa się części pasujących do auta?

Opublikowano

Lamborghini Aventador
Silnik: Zielony
Turbo: Żółte / Zielone
Skrzynia: Niebieska / Żółta z zielonym tubo
Zawieszenie: Zielone
Hamulce: Niebieskie
Opony: Żółte

Nissan Skyline R34 NISMO

Silnik: Żółty
Turbo: Zielone / Żółte
Skrzynia: Żółta
Zawieszenie: Niebieskie / Czerwone
Hamulce: Zielone
Opony: Żółte

Jeżeli masz części dosyć dobre, od dwóch gwiazdek w górę, to aż szkoda wyrzucać. Odpowiedni setup poprawia osiągi i prowadzenie. Zły dobór części powoduje gorsze osiągi i podsterowność.

Opublikowano

Jeżeli masz części dosyć dobre, od dwóch gwiazdek w górę, to aż szkoda wyrzucać. Odpowiedni setup poprawia osiągi i prowadzenie. Zły dobór części powoduje gorsze osiągi i podsterowność.

A jest to duża różnica czy drobna? bo właśnie mam już po 3 części ultra i szkoda mi wywalać.

Opublikowano

No to sobie zostaw. Nie zawsze musi to oznaczać jakąś niesamowitą zmianę. To tobie ma się dobrze jeździć.

Okey, dziękuje można zamknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...