Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy nie mam dostępu do konta od 40godzin!

NinjaAsassin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 
2dni temu Grałem w cs:go po zakończonym meczu i wyjsciu z gry zostałem wylogowany z mojego konta steam
wiele prób zalogowania się było nieudanych więc postanowiłem zmienić hasło 
i tutaj rodzi się problem Czekam na e-mail weryfikacyjny  z kodem już dobre 2 dni Support Steam ma mnie w d***e
napisałem im 2 posty i nadal nic a gdy wybieram opcje nie znam mojego loginu wpisuje e-mail wyskakuje ''Operation failed please try again''
Na CSGOLounge ciągle jestem zalogowany i spokojnie mogę betować rzeczami zwróconymi rzeczami
Przepraszam za brak interpunkcji ale piszę to na szybko
Proszę o pomoc 

Wszytko co dobre kiedyś się kończy

Opublikowano

Trzeba wykazać się cierpliwością.
Support odpisuje w przeciągu 7 dni roboczych.

Maila posiadasz na "Gmailu" czy innych serwisach?

Opublikowano

Serwery steam są często zapchane przez takie wiadomości, osobiście zazwyczaj czekam i po 2-3h próbuję kolejny raz się zalogować, żeby wysłali mi nowy kod :) 

Support odpisze Ci zapewne po 10-15 dniach. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Na wiadomość od supportu musisz poczekać 3-7 dni. A co do kwestii kodów to czasem tak jest i to wina serwerów. 10-20 minut i powinien przyjść.

Opublikowano

Wszystkiego próbowałem nawet kod z Borderlands'a 2 jako dowód że to moje konto nic nie przychodzi od 2 dni...

Opublikowano

STEAM taki jest. Sam pisałem do nich i odpisali mi po 2 tyg żebym im dosłał informacje. Odpisałem, nie odpisali mi do teraz ( jakieś 2 miechy ) i skiny około 50 euro poszły się walić. Nie chce mi się dalej z nimi w to bawić  :)

Opublikowano

Wszystkiego próbowałem nawet kod z Borderlands'a 2 jako dowód że to moje konto nic nie przychodzi od 2 dni...

Człowieku oni mają codziennie po kilkaset, jak nie tysiące zgłoszeń. Czekaj cierpliwie, w przeciągu 2 tygodni otrzymasz wiadomość.

Opublikowano

Okej czyli pozostaje mi tylko czekać 
No nic odpalam OSU! i czekam aż dane mi będzie pograć w cs'a ;)
Dzięki wielkie za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...