Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z zainstalowaniem skryptów i reset.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam  2 problemy  mianowicie.

1. Od początku pobrania L# miałem problem z skryptami. Wszystko pobierałem z githuba (zainstaluj nowe skrypty i każdy po kolei instalowałem z góry do dołu). I działało przeważnie 70% (nie oczekuję 100% bo nie każdy skrpt dziala jescze). Nie oto  chodzi w tym problemie.

Po każdej aktualizacji te skrypty mi się kasuja i zostaje automatycznie wylogowany z L# i musze sie zalogowac i od nowa pobierać te skrypty co jest męczące bo trace na to około 20 minut. NIE CHCE POBIERAĆ PACZKI Z FORUM CO CHWILE.

Czy jest jakiś sposób żeby te skrypty mi się SAME AUTOMATYCZNIE nie kasowały?

2. Nie mogę zainstalować żadnego skryptu. Uruchamiam jako admin klikam zainstaluj nowe skrypty i github z góry na doł sprawdałem każdy link i nie działa. Wystarczy poczekać do jutra czy ja coś źle robie?

Za pomoc w 2 rzeczach daje limit dzienny.

Opublikowano

1. Usuń AppDate + uruchom customa aktualizuj leaguesharpcommon jak już bedzięup date instaluj skrypty jak to nie pomoże zainstaluj na nowo + odpal customa i aktualizuj common wtedy bedziesz mógł dodawać skrypty.

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1381662-update-wprowadzaj%C4%85cy-backup/#entry11732550

Zainstaluj skrypty, wyłącz L# poprzez kliknięcie w : eqkt46.jpg

Powinien zapisać się config.xml

Jeżeli jakimś cudem, usunie Ci się ten plik, zmień nazwę config.xml.bak na config.xml

Jeżeli któryś z linków do githuba Ci nie działa, zalecam reset L#, usunięcie folderu Leaguesharp z %appdata% oraz folderu Leaguesharp75467 (randomowe liczby).

Jeśli nadal "nie działa" Tobie instalowanie skryptów, spróbuj dodać "/" na końcu linku, bez cudzysłowów.

eSwH2k3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...