Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Turniej

Mustang1x1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ja wątpię, że na wszystkich poza aimai elegy wbiję chociaż A (Aimai Elegi nawet nie passne)
Wątpię też, że ktoś będzie to grał z HDHR/HDDT więc bardziej jakieś hardy się nadadzą.

Opublikowano

Chyba za ciężko według mnie, najlepiej by było dobrać mapy po zapisach, wtedy masz pewność na jakim poziomie osoby grają.

Dobra, nieważne. Nie umiem czytać ze zrozumieniem :D. Ale i tak mapy są za trudne xD.

Opublikowano

To dodaj mod NF do akceptowanych :D Bo zaraz będzie, że tylko ja biorę udział. A z tym elegy to Insane, co?
Rubik's Cube jest okej. Jak na takie bpm to nawet prosta mapa i HP jest do przełknięcia. Narazie tylko Achromata nie passnąłem.
PS: Zamówiłem nową myszkę i jakąś podkładkę to sobie w weekend pogram :D

Opublikowano

Uważam, że skopałeś sprawę z mapami, ponieważ nawet nie wiadomo ile osób wyśle te ss'y, a po drugie na jakim poziomie są gracze. Nie wydaje mi się, że gracz z niższej półki będzie potrafił zjechać chociaż jedną z tych map do końca. 

Opublikowano

Mapy są dobre te które podałeś, lecz mam pytanie czy w tabeli wyników liczą się tylko poziomy trudności które zostały podane wyżej czy mogą być te lepsze poziomy?

Opublikowano

Powoli ale leci:

Dark PHOENiX - Hiroari Shoots a Strange Bird - Lunatic - 4.541.860

Wotamin - Rubik's Cube - Puzzle - 2.224.780
ZYTOKINE - uni_Verse - CRN - 2.757.330
MiddleIsland - Achromat - Insane - 2.939.450
DECO*27 feat. marina - Aimai Elegy - Insane - 2.314.402
Jippusu - Mushikui Saikede Rhythm - Kiiwa - 2.003.730

Mam nadzieje, że do 7 kwietnia jakoś to poprawie bo te wyniki to masakra xD

Opublikowano

Tylko żartowałem :P Zbrzydła mi gra na tablecie. Liczy się tylko zabawa :)
Lepiej by było jakbyś od razu obniżył, Bo teraz nikt Ci nie będzie grał z modami nawet :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...