Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

L# - How 2 Inject

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1.Włącz L#

2.Odznacz Inject oraz update skryptów.

3.Rekompilujemy wszystkie skrypty. (ręcznie crtl+a wszystkie skrypty, prawy przycisk, update and compile.)

4.Włączamy gre, jak już nam wejdzie do gry, schodzimy do paska w L# zaznaczamy Inject i spowrotem do lola, moze lekko przylagować.

5.Mi się od razu właczają skrypty, jeżeli nie to F5 i tyle.

Wszystko ładnie pięknie działa, ale jak nie chcecie to do kosza.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

To jak nie działa, temat do usunięcia.

Mi wszystko działa jak na razie.

nie muszą usuwać bo to działa, to, że oni tego nie potrafią zrobić to już nie twoja wina :)

@BuBusio

Ja dostaje cały czas crasha, no ja p******e.

a może cię wywala, bo masz w lolu ustawione fullscreen a musi być bordeless, bo inaczej przy kazdej minimalizacji lola masz crasha

Opublikowano

dopisz im jeszcze ze lol musi być bordeless, bo na fullscreenie będą mieć crashe :)

Jak robię wszystko + bordeless i nic się nie injectuje ;/

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Opublikowano

Ponoć właśnie Honda naprawił injectowanie, wylaczcie loadery aby pobrać aktualizacje i włączcie i sprawdzcie

@OK PRZETESOTWANE TERAZ DZIAŁA NORMALNIE TAK WIEC RESETUJCIE LOADERY ZAZNACZCIE JUZ NORMALNIE INJECT COMPILE AND UPDATE SCRIPT ITP JAK PO STAREMU, NIE MUSICIE RESETOWAĆ L# CO GRĘ

POZDRAWIAM

@SRY za capsa

a i nie zapimnijcie za kazdym razem ustawic target selector bo TS obecnie nie działa, tzn nie pobiera danych z pliku

Opublikowano

Ponoć właśnie Honda naprawił injectowanie, wylaczcie loadery aby pobrać aktualizacje i włączcie i sprawdzcie

Zwracam honor, działa 

Jestem über alles, kurwa jak Trzecia Rzesza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...