Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Bfbc2]Nowe Działające Esp !

lognomaniak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.ucdownloads.com/downloads/downloads.php?do=file&id=5037&act=down

Hoł tu du .... :

Wszczepiamy za pomocą winjecta wchodzimy do gry i klikamy lub nie :

NameESP(F5)

DistanceESP(F6)

HealthESP(F7)

BoxESP(F8)

Oczywiście gramy na serverach non-pb ;)

A bym zapomniał skan :

http://www.virustotal.com/analisis/35d6c7ad499b700b040924ccf988ec5bbd4330724620475dc28646b84ff16b0d-1271648231

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Skan czysty aż lśni :D, nie wiem czy hack działa nie jestem w stanie sprawdzić ...

dobra robota + leci ;3

Opublikowano

Urgh, tylko tak sie składa że po najnowszym patchu na rankingowych zawsze jest pb. A na un-rank to ewentualnie sparingi robić można. No ale i tak dzięki za cheata.

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Opublikowano

nie jestem obeznany w tym eventbalance punkbuster ale możecie wytlumaczyc krotko za co banuja najczesciej jak szybko wychwytuja czity i czy jest jakas zaleznosc ,na jaki okres ban ?

pytam bo od 2 dni juz pykam na MP kupione na alledrogo za 50 i juz nudą zawiewa :rolleyes:

Aha widze ze w menadzerze zadan przy uruchomieniu widnowsa juz startuje punbuster na ile jest bezbieczny ten esp bo nie chce od razu dostac banito :lol:

10n5bpu.png

1.gif

Opublikowano

Dziekuje za minusy pro elo elo dzieci metina !!111!one!!!11111!1!oneone!!111one

@up darmowe cheaty zazwczaj nie maja szans z punkbusterem. Te płatne mają anty-pb, więc wtedy jest inna sprawa.

Edit// dzieki za kolejne ^^

43630.gif

Nowy komp :)

Intel Core i7 2500K 3.30GHz LGA1155 BOX | OC do 4Ghz

Gigabyte GeForce GTX 560Ti 1GB DDR5/256b PCI-E SOC (1Ghz na rdzeniu :D)

Gigabyte GA-P67A-UD3-B3 P67 LGA1155

DDR3 Kingston 8GB PC1600 2x4GB CL9 HyperX

ATX Midi SilentiumPC Gladius 800 Pure

XFX Core 650W

Gość Lenart
Opublikowano

przecież pisze o.0

Wszczepiamy za pomocą winjecta wchodzimy do gry i klikamy lub nie :
NameESP(F5)
DistanceESP(F6)
HealthESP(F7)
BoxESP(F8)

Opublikowano

Wiem że pisze. Lecz nie wiem jak to wszczepić. Czy mógby ktoś napisać tutorial jak to wszczepić? Szukałem w google i nie znalazlem. Bardzo proszę o pomoc.

Dzięki Lenart

Gość Lenart
Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/132828-vidtutjak-podczepiac-hacki/

tutaj masz jak podczepia się hacki do gier, ale zamiast wpisać "Engine.exe" musisz wpisać proces BFbc2, nie wiem jak sie on nazywa, procesy znajdziesz klikając ctrl+alt+delete w zakładce procesy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Hmm próbowałem i nic... używałem swoich "injectów" i tego PerX że tak powiem dalej dupa... skoro tobie działa jak to zrobiłeś? daj ss'a z gry albo cuś :P ja robie tak

1.Uruchamiam PerX.

2.W "What to inject" wpisuje BFBC2GAME.exe

3.Wybieram automaticaly.

4. Klikam Browse (ten guziczek do wrzucania hacka)

5. wybieram plik o nazwie "Crucial BFBC2 Retail-EDM V2.0.dll"

6. odpalam gre

No i powinno sie wypełnić ten przycisk Inject ale nie wyświetla sie tylko oczekuje na uruchomienie programu... w procesach mam :

59992821.png

Wpisałem też do What to inject BFBC2Game.exe ale dalej nic ;/

Mam windows 7.

a po 2 primo chyba raczej nie działa już ten Hack bo niedawno był patch o ile sie dobrze orjętuje... i nie ma juz chyba serwerów bez pb :)

Opublikowano

Jakbyś chciał zauważyć popatrz na datę postu 1 -wszego . Jeżeli cheat ma więcej niż 10 dni to już se raczej nie pohackujesz ^^

28503u.gif

18004.jpg

18002i.jpg

Opublikowano

Nom raczej już nie pohackuje :/ ale znalazlem BFBC2hack :D ładnie działa ładnie... widac wszystkich na radarze no i hp i nicki :) jak bd u siebie w domu to wstawie tutaj :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

nie działa, już ale jak ktoś potrzebuje niech pisze na ******* mam na nowego patcha, sam gram i nie wykrywalny oczywiscie na serwerach bez pb :)

////////////////By Klaus : Masz cheata? Dodaj na forum.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dojrzę jedna z najlepszych gier MP wyszła i zajebiś.. się w nią gra to jeszcze do tego oczywiście znalazła się sekta CHEATERów którzy już po premierze sapili się całymi godzinami nad netem szukając czitów. Ludzie opanujcie się grać w tą grę bez kodów to sama przyjemność. Nie ściągajcie tych shitów, bo to tylko zepsuje wam świetną zabawę.

%5BW%5Die%5BV%5Du.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...