Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sponsor!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem w stanie zaoferować:
-serwer dedykowany
-hosting www
-domenę
-zabezpieczenia

Oczekuję:
-Umiejętności
-Zapału
-Zgranego Zespołu!!!
-Serwer ma na siebie zarabiać 

Co do mojej osoby, bo pewnie każdego będzie ciekawiło skąd się wziąłem z taką nagłą propozycją. Byłem kiedyś administratorem dużego projektu frozen-ots - który przyniósł mi dużo zysku. Chwilowo nie mam czasu na tworzenie samemu projektu. Wiem jak to było gdy miałem po te 16 lat i brakowało mi takiej osoby jak ja teraz, która dała mi by coś czego nie miałem - kasę na realizację czegoś co zwróci kasę większą niż tą, którą się włożyło. Gdybym sam sobie kiedyś znalazł taką osobę to do dzisiaj miałbym projekt tak potężny, że nie musiałbym już nic robić. Ale mniejsza o przeszłości. Także chce dać jakimś młodym talentom, zapałowcom, młodzieży chętnej pracy możliwości i pomóc im. Oczekuje nie dużo bo po prostu dużego poświęconego czasu, pomysłowości i inwencji twórczej. Poszukiwania i reklamowania projektu, który po szybszym czy dłuższym czasie na siebie zarobi. Będzie tu dużo osób, którzy pewnie zaczną wątpić zadawać pytania. Śmiało zapraszam! Pamiętajcie każdy z Was tutaj czegoś szuka, a jak tak każdy z Was by się złączył z Waszymi umiejętnościami powstał by taki projekt, że nikt by nie musiał z domu wychodzić i zarabiał by bynajmniej tyle, że bez proszenia na weekend mógłby pić whisky w Pubie (tak robiłem własnie przy projekcie froozen-ots). Jesteś chętny? Masz dużo pomysłów masz już rozbudowany projekt ale nie masz gdzie go upchać ? Jesteś pewny sukcesu ?! Nie czekaj zgłaszaj się i zdziałamy coś! Nie mam dużych oczekiwań jak to mnie nauczono - byle by było na "łyka chleba" :)

Filmik do mojego byłego projektu (to był ots do tibi, ale kiedyś właśnie to było sławne :)):

Zainteresowani? Pisać!

GG: 41783762
e-mail: [email protected]
Opublikowano

polecacie bo się rozpisał? myślenie by cebulaki z mpc.. nigdy o tym panu nie słyszałem, więc neutral  -.-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...