Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Reklamowanie serwera Minecraft na Youtube

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie. Jak można się skontaktować z Youtuberami w celu zareklamowania serwera Minecraft. Pisałem to ok. 70 youtuberów (mieli od 1tyś widzów-40 000.) Żaden nie odpisał.. Próbowałem przez facebook, gmail itd.. Niestety nie udało mi się z nimi skontaktować. Jakieś pomysły ?
Przepraszam, że tak chaotycznie napisałem niestety śpieszę się :)

Jak można się skontaktować z takimi youtuberami ?
Pisałem każdemu z nich swój pomysł na serwer (Bardzo duży tekst ;)) opisujący co znajduje się na serwerze itd.. i pytałem także o kwotę. Niestety, od żadnego z nich nie doczekałem się odpowiedzi.

Opublikowano

Spróbuj w komentarzach pod filmikami. Albo spróbuj znaleźć tlf do danego większego youtubera, ale to może być dość ciężkie.

Kappa.

Opublikowano

Niestety nie jest to takie proste. Codziennie dostają bardzo dużo zleceń na zareklamowanie ich serwera i niestety musisz się uzbroić w cierpliwość. ;) 

Gwarantuję, że wcześniej czy później na pewno odpiszą Ci.  

Opublikowano

W tych czasach trudno serwer wypromować.. Za dużo tych syfiatych serwerów survival gildie (Połowa przez dzieci robiona.)

ktore nie oferuja nic ciekawego. Na szczescie sa osoby ktore tworza serwery na podstawie wlasnych pomyslow.

Opublikowano

Komentarze i maile, innej drogi nie ma. Nie możesz się po prostu zrażać po pierwszym razie... W końcu któryś z youtuberów zauważy, że piszesz. Poza tym tak jak ktoś zauważył, obecnie serwer trudno wypromować, ciężka orka na ugorze...

Pobierz Minecraft wersję 1.8.3 i zabieraj się do roboty! :D

Pasjonat
Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie, taki spam nie świadczy dobrze o właścicielu; czy też administracji serwera. Pokazuje to tylko dziecinność i brak cierpliwości. Z youtuberem ciężko będzie nawiązać kontakt, nie ma konkretnej rady, ale po prostu musisz pisać do różnych osób, bo tamci najprawdopodobniej oleją.

Na dobrą reklamę nie ma złotego środka, ale proponowałbym Ci nie tylko yt, ale np. facebook, twitter, wymiany bannerów..nawet MPC, bo tutaj wiele osób poznaje serwery.

http://mcservlist.org/pl/lista-serwerow

Jeśli oczekujesz na moją odpowiedź - oznacz mnie @m0u

Opublikowano

A ja wręcz przeciwnie, taki spam nie świadczy dobrze o właścicielu; czy też administracji serwera. Pokazuje to tylko dziecinność i brak cierpliwości. Z youtuberem ciężko będzie nawiązać kontakt, nie ma konkretnej rady, ale po prostu musisz pisać do różnych osób, bo tamci najprawdopodobniej oleją.

Na dobrą reklamę nie ma złotego środka, ale proponowałbym Ci nie tylko yt, ale np. facebook, twitter, wymiany bannerów..nawet MPC, bo tutaj wiele osób poznaje serwery.

http://mcservlist.org/pl/lista-serwerow

Nie chodzi o to, że spamuje youtuberą. Napiszę jedną wiadomość do takiej osoby i tyle. Nie będę jej robić spamu.

Resztę robiłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...