Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aktualizacja pomocy !

i*Nasty

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopiero co sciągnąłem wot'a i teraz mi się aktualizuje i to strasznie powoli idzie.

A mam internet LTE podobno do ,,150 mb/s,, xD 

Jak to naprawić żeby szybciej szło bo 6% w jakieś 2h mam :(

Będą +/- :D 

Opublikowano

Do 150Mb/s. Tu jest problem. Zapewne mieszkasz w jakiejs dziurze jesli chodzi o zasieg i z 150 robo sie 1,5. Swiatlowod jedynie zapewnia stabilne lacze.

Opublikowano

Do 150Mb/s. Tu jest problem. Zapewne mieszkasz w jakiejs dziurze jesli chodzi o zasieg i z 150 robo sie 1,5. Swiatlowod jedynie zapewnia stabilne lacze.

Może inaczej. "Do 150Mb/s" to maksymalna przepustowość według standardu. Obecnie jak znajdziesz jakieś miejsce w Polsce gdzie będziesz miał więcej niż 30Mbps na LTE to daj znać xD

Opublikowano

Może inaczej. "Do 150Mb/s" to maksymalna przepustowość według standardu. Obecnie jak znajdziesz jakieś miejsce w Polsce gdzie będziesz miał więcej niż 30Mbps na LTE to daj znać xD

Okolice szczecina i masz 80-100 :)

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Taki kluczyk przy takim X w programie który pobiera grę. Klikasz prawym przyciskien myszy(PPM)na niego I wyskakuje Ci okienko w którym masz numer serwera I pewne zdanie "protokół torrenty" to musisz to odptaszkować...

:/

Btw ile masz lat? że ci się na luncher nie chciało spojrzeć

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...