Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośba o program i pytanie dot. wróżek

gorzyn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://it.noswiki.org/wiki/Fate

Jest to włoskie forum o wróżkach , dosłownie wszystkie info dokładne bez jakichkolwiek "ale" . Niestety nie znam pięknego bella włoskiego.
Reasumując , najbardziej interesuje mnie tabelka :

http://i.imgur.com/8HoW57e.png?2 

znajduje się ona gdzieś w połowie stronki. Jeśli mógłby ktoś ogarnąć prosty programik informujący ile mamy zabić mobów ( chodzi mi tych z proporcjonalnym lvl'em czyli np mam 40 lvl i expimy wróżkę 15 +/- tj mobki od 25-55 włącznie obydwa )
2. Czy np jeżeli mamy lvl np 60 lvl łucznik i SP WK , do tego napka z 10 lvl'em który posiada wróżkę np 0 % , damy go do PT , siadniemy napkiem obok , i bijemy strączki i groszki np te z 13 lvl'em , to czy będzie nabijało % wróżki na nupku w PT za ubijanie mobków tj groszki ,  strączki ?

Teoretycznie tak bo postać mieści się w przediale lvl'owym mobków . Tylko nie jestem pewien czy na groszkach to zablokowali . Mógłby ktoś potwierdzić to info >? Będę bardzo wdzięczny ;) JEŻELI BYŁ TAKI TEMAT PROSZĘ NIE MINUSOWAĆ JA NIE ZNALAZŁEM TEGO NIGDZIE 
:(

POZDRAWIAM

Opublikowano

http://board.pl.nostale.gameforge.com/board216-pomoc-pytania-i-pierwsze-kroki/board57-poradniki/board158-ekwipunek/6729-wr%C3%B3%C5%BCki/

tak ciezko wpisac w google odp do 1 to masz tam wzór przez który obliczasz sobie (chyba taka matme ogarniesz)

jak nie to masz szybki przyklad masz wr 45 to zeby wbic 46 musisz (45x45+50)x3 co daje ci 6498 mobow do zabicia zeby ci wr upnela

do 2 zalezy czym bijesz jak bijesz postacia 15lvl to potworki +/-10 czyli 5-25 a jak wkaczem 60 to moby 50-70 poza tym o ile mi dobrze wiadomo zablokowali grochy

sry za brak pl znakow ale kiczowata ruska klawiatura

Opublikowano

Dla wróżek 0-40%:

poziom_wróżki*poziom_wróżki+50

Dla wróżek 41-50%

(poziom_wróżki*poziom_wróżki+50)*3

*-razy.

Opublikowano

Bot do gry NosTale:

[bOT] NosBota 1.3v

Opublikowano

Potwierdzam brak wirusów , ziomek dzięki ;) Liczyłem na coś bardziej zaawansowanego , automatykę
Ale podziwiam za chęci leci + dla Ciebie .

Co do #MarekPL1  i #ErykMs wszytko mam w tabelce nie muszę nic liczyć . Chodziło mi o program prosty z automatu pokazuje co i jakie lvl potworów itp 

Opublikowano

UWAGA UWAGA POTWIERDZONE INFO : 

Exp wróźki leci na grochach , tj Mamy postać z sp ze skillami obszarowymi , bierzemy sobie nupka , siadamy nim gdzieś pod drzewem.
Postacią która ma sp WK ( tylko przykład daje , może być każde , ponieważ i tak na hit 1 groszek ) walimy groszki . Cieszymy się nabijaniem 0-50% wróżki xD 
POZDRAWIAM

sam sprawdzałem

Opublikowano

Tak jak koledzy wyżej pisali - na groszkach będzie nupkowi upała wróżka w pt, o ile się mieści w przedziale lvlowym, który wynosi nie +/- 10lvli, tylko 15. Tj nupek może siedzieć w pt z postacią bijącą groszki 8lvlowe do 23 lvla włącznie. Na 24 już wróżka się nie będzie expiła.

Dodam jeszcze, że na mobkach z lvlem +75 wróżka expi się zawsze, niezależnie od poziomu postaci.

PS. lvl wróżki nie leci tylko na mapce z wioską nosville 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...