Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki program do monitorowania pobierania/wysyłanych danych przez aplikacje polecacie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Windows. Tylko z tego co widze DU Meter podaje ogólne przesyłanie/pobieranie danych a mi chodzi o program który by pokazywał ile konkretnie jakieś aplikacje używają przesyłu/pobierania ;p

Opublikowano

Po części NetWorx to robi, ale nie zupełnie :/ Możesz za to wejść w Menedżer zadań -> zakładka wydajność -> Monitor zasobów -> zakładka Sieć i tam (czasem trzeba chwilę zaczekać) powinno być napisane co i ile bierze. Ale też, tylko obecne użycie, chyba tego nie zlicza :(

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Opublikowano

Sprawdzałem ale miałem wrażenie że nie jest to do końca prawda xD Chodzi o to że mój internet ( błogosławiona neostrada [*] ) traci strasznie prędkość i nie mam pojęcia czm... nic nie ciągnie wi-fii wszystko wyłączone... Z tego co czytałem i sprawdziłem to pakietów też chyba nie gubię więc do mojej wszech mądrej głowy wpadł pomysł że to jakaś aplikacja po cichu podpierdala internet...

Opublikowano

Możesz ściągnąć jakiś programik, który na wykresie ci pokaże zużycie (np. NetMeter)  :) Wtedy będziesz miał pewność, czy jakiś program ci bierze internety czy to wina dostawcy (tak też może być :( ). 

"Wróg mojego przyjaciela jest moim wrogiem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...