Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak handlować

ProElus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka od jakiegośczasu mam awp asiimov field tested i chciałem się niątroche potradować, żeby troche dorobić. Może ktoś mi coś polecić. Np dostałem oferte za flip knife fn blue steel który kosztuje 130 ojro+ ale nie wiem czy ktośbedzie się chciał dalej za to tradować itp. jak jest tu ktoś ogarnięty to poprosze o mini tuta za co najlepiej to tradeować.

Opublikowano

Siema! Naturalnie możesz się wymienić, a później np. sprzedać. Uwierz mi, ludzie kupują nawet noże po 300 euro, na przykład jednego na dzień. Ewentualnie mógłbyś w celu zarobkowym obstawić, ale wtedy musiałbyś naprawdę dobrze znać drużyny. ;)

Opublikowano

do tego jak trejdowac musisz dojsc sam, nie bedziesz przeciez za kazdym razem jak sie wymienisz pytal na forum co zrobic dalej. 

a za ten noz o ktorym piszesz trzeba bylo sie odrazu wymienić.

Opublikowano

Jakim cudem ty chcesz skina za 60+€ wymienić na skina 130€? Wymieniaj się na skiny które są trochę droższe np. o 1€. Potem ten skin wymieniasz na kolejny warty z 1€ więcej i tak w kółko.

Opublikowano

Z tradowaniem jest dużo bawienia.  Tak jak kolega wyżej napisał, musisz wzbogać się po 1 euro, nieraz wpadnie coś więcej. Sam polecam wystawić Ci to na CSGO Lounge za any items i czekać na coś warte propozycje.

Opublikowano

Kolega wyżej dobrze mówi, polecam ci ściągnąć kilka wtyczek do chrome i dam ci radę "Jeżeli na wymianie możesz zaskakująco dużo zyskać, to jest to jakieś oszustwo/scam."

Opublikowano

Jeżeli naprawdę dostałeś taką ofertę, to nie wiem na co czekasz :) Świetna okazja.

Staraj się wymieniać tak, żebyś był przynajmniej ten jeden klucz na +. Polecam też zainstalowanie Steam inventory Helper do chrome/mozilli/opery, dodatek ten pokaże Ci łączną wartość przedmiotów, których ktoś ci oferuje i tych których ty oferujesz. 

b_560_95_1.png

Opublikowano

Co do tamtego skina za 130 ojro to jak bym z nim zagadał to by się tradenoł ale już się wymienił z kimś innym a ja głupi nie wiedziałem czy to się wgl opłaca. ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...